Lótusz

Lótusz

10 dolog, amit nem tudtál a péniszről

2014. augusztus 07. - Lótusz_blogger

Nézzünk szembe a tényekkel! A pénisz nélkül sehol nem lennénk... Nemcsak örömforrások, de az emberi fajfenntartás eszközei is. Freud szerint nem szervek mégha nem is az ember legszebb szervei, a legfontosabbak. Íme 10 lenyűgöző tény, amit valószínűleg nem tudtatok a péniszről.

10. A "pénisz" szó etimológiája A "pénisz" a latin "farok" szóból származik. "Pénisz" szót nem fogadták el az angol nyelven a 17. századig. Ezt megelőzően, a pénisz helyett a "yard" szót használták.

9. A világ legnagyobb nyilvántartott pénisze... A legnagyobb merev pénisz, amit valaha orvosilag ellenőriztek, 34,29 cm hosszú és 15,88 cm kerületű volt. Egy amerikai biszexuális férfié. Petyhüdt állapotban sem kicsi: 24,9 cm. "Amikor találkozom valakivel, nem a szemembe néznek, hanem a nadrágom sasolják" - mondja a legnagyobb pénisz tulajdonosa. "Ez egy igazi probléma." Vannak pasik, akik szeretnének ekkora problémát maguknak...

8. Az átlagos pénisz mérete. A Journal of Sexual Medicine magazin szerint az átlagos amerikai férfi pénisze 14.22cm hosszú mereven. Hú, a pasik ennyire hazudnak?

7. Ön-élvezet A becslések szerint az egészséges férfiak közül minden 400-ból 1 elég rugalmas ahhoz, hogy saját magán végezzen orális szexet. Ne kérdezd, hol van ez a statisztika!!!!

6. Egyes babák két farokkal születnek. Diphallia, más néven a pénisz párhuzamossága a jelenség neve, amikor egy gyermek két farokkal születik. Ez egy nagyon ritka betegség, minden 5-6 millió férfi közül egy szenved benne.

5. Igen, el lehet törni... A pénisz törése, kb. 200 amerikait érint inden évben, és általában erőszakos közösülés közben történik, perverz szexuális játék során, vagy agresszív maszturbációkor. Az erekció során a pénisz vérrel telítődik. Ha a péniszt meghajlítják, a pénisz belsejében lévő barlangos testek megtörhetnek. Ez általában egy repedés hangját hallatja, és súlyos zúzódásokat és duzzanatot okoz. Szörnyen hangzik! Láthatjuk egy igazán hátborzongató kép egy törött pénisz!

4. Az ejakulációhoz nem szükséges az agy... Ki gondolta volna? :) Az ejakulátum a gerincvelőből származik, nem az agyból. Ki gondolta volna? Nem csoda, hogy az időzítés mindig ki van kapcsolva.

3. A sperma mennyisége, a sebessége és tápértéke Egy átlagos férfi  kb. egy-két teáskanál  spermát. Minden adag körülbelül hét kalóriát tartalmaz, és minden kilövellés sebessége mintegy 45,06 km/óra. Úgy tartják, hogy az átlagférfi életében kb. 7000 alkalommal ejakulál. Nyilvánvaló, hogy ez a szám nem vonatkozik a meleg férfiakra, akik akár 20 év alatt meghaladják ezt a számot.

2. Erekció Az átlagos férfi 11 erekciót él meg  a nap folyamán, és három-kilencet az éjszaka folyamán. Az éjszakai erekcióközül az utolsó 25-35 percig tart. Tobias Kohler, MD, urológiai adjunktus a Dél-Illinois-i Egyetem Orvosi Karáról egyetlen feladatot ad a férfiaknak: maszturbálni, maszturbálni, maszturbálni. Ugyanis így megtartja a pénisz szöveteinek rugalmasságát. Ha elveszti rugalmasságát, akár 1-2 centivel rövidebb is lehet.

1. Mítoszok leleplezése Ellentétben a közhiedelemmel, CSAJOK! nem lehet felmérni mekkora férfi pénisze a lábméret alapján. A tanulmányt egy londoni kórházban igazolták. Ezen kívül sem az ujj, sem az orr mérete alapján nem lehet összefüggést találnia péniszmérettel kapcsolatban.  Úgyhogy ne ezt figyeljük a bárban, ha pasikkal találkozunk.... :)  Hasztalan. A méret a lényeg?

Mit szól a párod az első alkalommal, amikor meztelenül lát? ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr216331608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása