Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lótusz

Lótusz

12 kimondatlan szabály a szexről

2014. augusztus 20. - Lótusz_blogger

   - mert mindketten ugyanazt gondoljuk...

1. Az első alkalommal Neked és a partnerednek nem biztos, hogy a legjobb lesz. Még soha nem láttátok egymást meztelenül. El sem tudjátok képzelni, milyen is az ágyban a másik. Jó lesz vele? Szépnek lát? Nyugi! Amint leveszitek a felsőtöket, lekerülnek a gátlások is.

Nézd meg: ITT.

2. Az előjáték fontos. És ne hagyd, hogy bárki valaha is meggyőzzön az ellenkezőjéről! A sprint előtt be kell melegíteni, lassan sétálva... Először lassan, majd egyre gyorsabban futni! :).

3. Ha valaha is egyetlen becsmérlő megjegyzést is tesz rád, azonnal rúgd ki! Fogd magad, lépj le vissza se nézz!

4. A gügyögés, mint a babáknál nem megengedett. Miért akar egy felnőtt férfi úgy beszélni (egy felnőtt nőhöz), mintha egy gyerekhez beszélne? Inkább beszéljen mocskos dolgokat... ha ez bejön a párjának.

5. A szex elkerülhetetlenül vicces. Furcsa zajok, vidám arcok, és kompromittáló testhelyzetek... Tényleg mosolyogtató, és sohasem kínos.

6. Mint a többi ruhadarabot, a zoknit is dobd le! Zokni szex közben nagyon lohasztó lehet... Nem kérdés, csak dobd le az ágyról, és megtaláljátok reggel.

7. Ha nem kéri, amit akar, akkor lehet, hogy nem értem. Ha te nem mondod el, hogy szereted, akkor csak sötétben fog tapogatózni.... vagyis bénázni... Mondd meg neki mit szeretnél és hogyan.  De ha saját magától is úgy csinál, hogy az neked jó, akkor viszont sosem engedd el! :)

8. Az ágyban egyedül aludni nagyon kényelmes...de: az ölelés jó... Az ágyban összemelegedni valakivel még jobb...   Ne érezd magad rosszul, ha a karjaiban ébredsz.

9. Ne osonj el! Különösen, ha visszahív az ágyba! Nem durva együtt aludni, inkább szórakoztató.

10. Nem számít, mennyire szégyenlős vagy, vagy milyen aranyos néz - kelj fel, és pisilj, ha kell. Majd sajnálod, ha később emiatt húgyúti fertőzésed lesz. Az nem túl vicces.

11. A reggeli szex a legjobb a másnaposság gyógyítására. Majd a kávé és a reggeli szendvics, természetesen.

12. Hagyd figyelmen kívül a szabályokat. Tedd amit jónak érzel!:)  

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr116331624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása