Lótusz

Lótusz

20 dolog, amit tudnod kell, a független és magabiztos nőről

2014. október 05. - Lótusz_blogger

20 dolog, amit tudnod kell, ha független és magabiztos nővel élsz együtt, vagy ilyen nővel vagy szerelmi kapcsolatban.

  1. Szüksége van egyedül töltött időre. Minden nap egy pici, de néhány napon belül, egy héten egy kicsit többre, mint másoknak. De ez nem azt jelenti, hogy nem érdekled!

2. Nem kell óránként felhívnod, és nem kell kétpercenként üzenetet küldened neki. Épp ellenkezőleg! Nem zaklasd. De a terveid írd meg neki, nehogy mire már felhívnád betáblázza az hetét.

3. A független nő el tudja látni magát. Nem kell az ő problémáit megoldanod!

4. Nincs gondja a vásárlással, a gyaloglással, az egyedül történő sportolással. Ha támogatni szeretnéd, a jelenléted értékelni fogja, de nem várja el.

5. A magabiztos nő tud kulturális kirándulásokat, mozit is szervezni magának. Nincs szüksége, hogy párosan szórakozzon. Hagyd őt egy emberekkel teli szobában - a reggel beállta előtt már 20 barátot szerez.

6. Ha nála alszol, nem várható tőle, hogy egész éjjel téged átölelve aludjatok. Sőt! Másnap reggel se várd, hogy ágyba hozza a reggelit neked. Ha fáradt, vagy ahhoz van kedve, akkor később kel fel, nem foglalkozik veled.

7. Ha elviszed buliba a barátaidhoz, nem kell, hogy egyfolytában vele foglalkozz. Neki nincs szüksége rá(d), tökéletesen képes beszélgetni idegenekkel. Könnyen beilleszkedik. Sőt, azonnal meg is szeretik őt. De ne hagyd hogy teljesen félresöpörjön, mert valószínűleg ő lesz a társaság új kedvence!

8. A független nő pénzügyileg is független! Nem kell ragaszkodni ahhoz, hogy mindig meghívd. Nincs gondja azzal, hogy megosszátok a számlát. Sőt, lehet, hogy inkább azt érzi, ha meghívod, hogy az adósod lesz. Ha meghívod, esetleg a következő alkalommal hagy őt is fizetni.

9. Ő soha nem kér pénzt tőled. Ha mégis szüksége van pénzre, és kölcsönkér tőled, addig nem nyugszik meg, amíg vissza nem fizeti.

10. Egyedül is képes elmenni a WC-re. De néha szeret egy barátnő társaságban elvonulni.

11. Dolgozok, mert szereti a karrierjét. És nemcsak az anyagiak miatt. Ambíciózus és büszke a szakmai sikereire.

12. Ha szeretnél elmenni bárba, vagy meccsre, egy független nő nem fogja megtiltani. Sőt! Élvezi. A független , szereti a független férfiakat, akik szintén hódolnak saját szenvedélyeiknek. Ezen felül, ez a nőnek is lehetőséget ad arra, hogy ő is találkozhasson a saját barátaival és olyan dolgokkal töltse idejét, amit szeret.

13. Tudja, hogyan kell pénzt megtakarítani.

14. A házasság ötlete nem vonzza őt.... csakis a megfelelő személyjel. Ő nem azért akar házasodni, hogy valaki segítse őt az életben. Ha azt érzi, vonzod őt, akkor hozzád megy, de nem a pénzedért.

15. A független nő válogatós. Ha kiérdemelsz egy ilyen lányt, akkor te magad is különleges vagy. Talán kicsit több erőfeszítést kell tenned érte, mint egy átlagos lánnyal, de ha kész vagy erre, akkor látni fogja, hogy megérdemlitek egymást.

16. Ha le akar venni valamit magas helyről, akkor fog egy létrát, felmászik rá és leveszi, amire szüksége van. Nem várja meg, hogy majd te leveszed neki, amire szüksége van. De ha sokkal magasabb vagy, akkor örül, ha mégis segítesz neki.

17- Kicsit makacs: ha valamit szeretne elérni, akkor csak a saját feje után megy. De te hagyd őt - akkor is, ha tudod, neked van igazad. Majd rájön. Aztán pedig bocsáss meg neki, hogy nem hallgatott rád. Hadd próbálja először a maga módján elintézni a dolgokat. Még akkor is, ha segíteni szeretnél neki.

18. Nincs türelme az emberekhez. Főleg azokhoz nincs, akik a többiektől függenek, önellátásra képtelenek. Ez nem rosszindulat, hanem csak azt szeretné, ha ezek az emberek megtanulnának segíteni magukon.

19. Néha úgy tűnik, annyira magabiztos, hogy még a boldogságot és élete minden területét kontrollálni akarja? Igen! Azért ha rád tör a vágy, hogy megvédd, akkor inkább ne erőltesd, mert ettől csak ideges lesz. Csak mondd, hogy szeretlek, és pont.

20. Szereti, ha átölelik, ha körülveszi a szeretet, ha azt mondják neki, hogy milyen szép vagy és nagyon szeretlek. Mondd neki sokszor, hogy szép és érintsd őt sűrűn. A függetlenség igénye soha nem nyomja el a vágyat arra, hogy érezze, hogy szeretik és imádják...

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5016331712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása