Lótusz

Lótusz

A kimondott szavaknak súlya van!

2014. október 26. - Lótusz_blogger

A kimondott szavaknak súlya van!

 

 

Már tudományos magyarázat is létezik arra, hogy miért nem szabad olyat kimondanunk, amit nem szeretnénk, hogy megvalósuljon!

Mielőtt a szkeptikusok továbbállnának: Ennek semmi köze a pozitív gondolkodáshoz! De alátámasztja a meditáció, az ilyen-olyan „programozás” hatásait. Lelkileg ugye érezzük az agykontroll, a transzcendentális meditáció hatásait: a testünk lenyugszik, szívverésünk lelassul, immunrendszerünk erősödik. Ennek az alapját egy orosz tudós Pjotr Garjajev munkája során tett felfedezése adta. Az orosz tudós a szervezet DNS-ét vizsgálta.

A nyugati tudomány szerint a DNS 10%-át használjuk, ez a része a felelős a fehérjeszintézisért, a többi 90% feladatát még nem térképezték fel, úgynevezett „szemét” vagy ballaszt. Ezt a 90 %-ot tudósok, nyelvészek vizsgálták és megdöbbentő összefüggéseket találtak.

Pjotr Garjajev orosz biológus és biofizikus a DNS vibrációs viselkedését vizsgálta, különböző frekvenciák hatására. A felismerés nagyon nagy hatású: a DNS információt képes befogadni, kiadni és raktározni. A DNS tehát az emberi szervezet alapköveként az ember által kimondott szavakra „reagál”. Különböző hangoknak, különböző szavaknak más-más a frekvenciája: ezért mondhatjuk azt, hogy A KIMONDOTT SZÓNAK EREJE VAN!

Ezért ennyire hatásos az agykontroll, a pozitív gondolkodás, a különböző megerősítések, mert ezek a vibrációt kihasználva hatással lehetünk az emberi szervezetre, a testre.

Az orosz kutatók azt is megállapították, hogy az egyes nyelvek (a nyelv szemantikai és szintaktikai szabályai miatt) is különböző hatással vannak a DNS-re. Tehát az sem véletlen, hogy kinek mi az anyanyelve – hatással van a DNS-ünkre!

A felfedezés csak a tudomány számára újdonság: az emberi fejlődés során tudták ezt a nagy gyógyítok, a lelkészek, és (sajnos) a politikusok is!

A legbefogadóbb az agyunk a nyugodt, relaxált állapotban van, de a szavak rezgése nemcsak ilyenkor van ránk hatással. Pl. egy kiadós veszekedés során, mikor már teljesen elvesztjük a kontrollt, a vita során kimondott szavakra bár nem is emlékszünk, de arra igen, hogy ezek milyen hatást gyakoroltak ránk abban a pillanatban!

De ugyanígy, ha valaki kedves dolgokat mond, az jó hatással van a szervezetre, az ember kedvére. Ezért tanácsos, ha mindig minden helyzetben megpróbálunk a szokásosnál kedvesebbek, pozitívabbak és szeretet-teljesebbek lenni.

Használjátok a szavaitok erejét – JÓRA!

Kövess a FACEBOOK-on is!

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5116331734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása