Lótusz

Lótusz

Miroslav Sykora, a "virtuóz" énekes - pedig dadog!

2014. november 01. - Lótusz_blogger

Néhány nappal ezelőtt írtam egy cikket a TV2 új tehetségkutató műsoráról, melyben egy dögös pasit, aki nem mellesleg nagyon szexin énekel, az izmos zuhanyzós testével népszerűsítettek  (ITT).

A közszolgálati televízió is elindította a saját tehetség-kutató műsorát. Még csak most kattantam rá, de mindenkinek ajánlom péntek esténként, hogy a "cölöbök"(=szegediesen a hírességek) a dzsungelben népbutítás helyett inkább ezt a műsort válassza szórakozásul. A "Virtuózok"-ban a komolyzene a laikusok számára is emészthető formában és mennyiségben jelenik meg, így nem zavaró, inkább figyelem-felkeltő és szórakoztatva-tanító! Híres, emészthető dallamokkal találkozhatunk és valóban kiváló tehetségeket ismerhetünk meg. Ezek a gyerekek, fiatalok valóban zsenik!

dadogós

A pénteki adásban mutatta meg magát egy Szlovákiából érkezett fiatalember, Miroslav Sykora, aki egy Rossini-dalt adott elő. Na ebben még nem is volna semmi érdekes! Pedig a 26 éves srác 3 éves kora óta dadog!!! Viszont, amikor elkezd énekelni egy tökéletesen kiforrott hangú, egyáltalán nem dadogó művész éneke hangzik fel:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=U1wMDBNsJGY#t=348[/embed]

Az agyban egyébként a bal agyfélteke felelős a beszédkészségért, beszédértésért, az éneklés, a zenei képességek központja a jobb agyféltekében található. Ezért lehetséges, hogy a gyermekkori trauma hatására előjövő dadogás nem befolyásolja a fiatalember éneklését.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516331746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása