Lótusz

Lótusz

Rising sztár: dögös pasi énekel a tus alatt

2014. október 31. - Lótusz_blogger

Vele én is énekelnék zuhanyzás közben! :)

Zenei tehetségkutatókkal már Dunát, de akár ezen kívül még pluszban Tiszát is lehetne rekeszteni. Érdekes, hogy hogyan választják ki a mentorokat: legyen egy szexi, nagyszájú, karakteres nő, aki néha elérzékenyül, aztán legyen egy megmondóember, aki mindig minden mentorral szembeszáll, mindenkit leszól. Legyen még egy pasi, aki túlérzékeny, sírós, kedves mindenkivel. És legyen egy profi, aki mindent szakmailag értékel.

És hogy kik a jelentkezők? Hát legyen minimum egy határon túli magyar. Ez alap. Aztán legyen közte vadóc lány, exörömlány, duci pasi, akit a széria végére le lehet fogyasztani, ha akarja, ha nem. Aztán legyen benne szépfiú – akiért a tinilányok megőrülhetnek. Legyen még egy kiegyensúlyozott (vagy éppen dilis) lelkizős csajszi. És legyen egy szexi, bugyinedvesítő csodálatosan szép testű férfi (úgyis a nők szavaznak leginkább…) Pl. ő?

fehérvári gábor

Vasárnap este belenéztem a legújabb verseny válogatójába (mivel semmi mást nem találtam a távirányítót nyomogatva) és egy kicsit meglepődtem:

egy szuperdögös exsportoló énekelt egy nagyon király számot! És ráadásul milyen kiválóan! Bár nem tagadom, hogy a tusolás közbeni, meztelen videója jobban megfogott, mint az énekhangja… ;-)

Itt tudjátok csekkolni:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=W68TXMNdHiM[/embed]

Mivel az élő showba való bekerüléshez a nézők “hozzájárulás” is szükséges, (amihez egy alkalmazást kell a mobilunkra telepíteni), nem véletlen, hogy ezt a majdnem +18-as jelenetet is betették a pasiról.

És még énekelni is tud:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=VSXCKNE9OB0[/embed]

Tehát, Hölgyeim, elő a mobilokkal és induljon a show! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr216331740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása