Lótusz

Lótusz

Nostredamus jóslatai 2015-re

2014. december 28. - Lótusz_blogger

"Romboló földrengés, a Vezúv kitörése, a halottak feltámadása.

Függetlenül attól, hogy hiszünk bennük, vagy sem, az emberiség jelentős része évszázadok óta csodálattal tekint ezekre a jóslatokra.

Nostradamus követői pedig minden év elején közzéteszik azokat a fontosabb eseményeket, amelyek az elkövetkezendő 365 napot jellemezni fogják."

Pozitív jóslatok

"A francia orvos azt írta, hogy a tudósok feltalálják a fiatalság elixírjét, a várható élettartam ezzel akár 200 évre is növekedhet. Ilyen körülmények között egy 80 éves ember úgy fog kinézni, mint egy 50 éves. Ezzel együtt, a napsugárzásoknak köszönhetően, a legtöbben nem fogjuk megélni a matuzsálemi kort.

Más, 2015-re vonatkozó előrejelzések szerint lebomlanak az emberek és állatok közötti kommunikáció sorompói, illetve a nyugati országokban megszűnnek az adók, illetékek.

Negatív jóslatok

"Az előttünk álló esztendőre vonatkozó tíz jóslatból talán a leginkább kétségbeejtő a hatalmas földrengés. A próféta szerint erre a természeti jelenségre az Egyesült Államokban kerül majd sor, amely óriási humanitárius katasztrófát von maga után. Ez csak az egyik. Állítólag a Vezúv vulkán kitörése is jövőre várható, amely nem csupán Olaszországra, de az európai kontinens más részeire is hatással lesz.

A leginkább hihető kategóriában továbbá a 2015-ös esztendőt is meghatározó, globális pénzügyi válság szerepel, miközben Nostradamus hihetetlen jóslatainak egyike a halottak feltámadását hirdeti. A próféta azt írta ezzel összefüggésben, hogy a halottak azért jönnek elő sírjaikból, mert a pokolban nincs több hely.

Ezt írta Nostredamus a 18. században:

“Arab vezér, Mars, Nap, Vénusz az oroszlánban.

Az egyház uralma a tengeren összeroskad,

Perzsia táján közel jó egymillió készen

Bizáncot, Egyiptomot kígyókkal(?) megtámadni.”

“Béke közeleg egy oldalról és háború

Soha nem volt szorongatás ilyen nagy,

Sírnak férfiak és asszonyok, ártatlan vér a földön,

És ez lesz Franciaország egész széltében.”

“Tűz a levegőégből a királyi épületre,

Midőn a háború fénye alábbhanyatlik,,

Hét hónap nagy háború, gonosz emberek halála,

Rouen, Evreux a királynak nem fog hiányozni.” (tudasfaj.com)

A fenti idézet kísértetiesen leírja a napjaink történéseit...

nostredamus 2

Michel de Nostredame (latinosított nevén Nostradamus) a francia reneszánsz neves alakja. IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós, gyógyszerész. Kortársai körében nemcsak pestisdoktorként, hanem látnokként is ismert volt, utóbbi tevékenysége alapozta meg máig tartó hírnevét. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai, amelyeket az 1555-ben megjelent, A próféciák c. könyvében hozott nyilvánosságra, sokak szerint ugyanis teljesültek, illetve teljesülnek."

Mi vár Rád a szerelemben 2015-ben?

Érzéki horoszkóp itt.

Gyógynövényhoroszkóp itt.

Ha van kedved, oszd meg a cikket... (Facebook itt)

Forrás: paramoral.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8316331842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dendely Istvan 2014.12.31. 17:31:40

jaj

Emilia Mátray 2015.01.01. 18:02:01

Michel de Nostredame / más néven Nosdtradamus / Egy 16 . századi Francia filozófus volt ! Ám nemcsak filozófus , hanem orvos , csillagász asztrológus, misztikus jós és gyógyszerész is volt . Összefoglalva : Reneszánsz polihisztor volt ! Ő volt az , aki számos tragikus eseményt megjósolt a történelem során ! Beleértve a Kennedy testvérek meggyilkolását , Hitler vereségét , és több terrorista cselekményeket is . A napjainkban nincs sok látnok , aki valóban képes lenne megjövendölni a jövőt ! Nostradamus asztrológiát tanult és különböző okkult tudományokat , és ezeket használta a jóslataihoz . A 2014- re jósoltak is aktuálisak ! 1.Oroszország békét teremt! 2.Izrael sorsa . 3. A pólusok olvadni fognak.4. A Fehérház játékát! Jóslatai csillagászati alapon nyugszanak ,azaz a bolygók és más égitestek , illetve a Föld egymáshoz viszonyított állásából kikalkulálta a jövőre vonatkozó történéseket . Azt is megírta , hogy születni fog egy politikus "ÉGIUSZ " / minden száz évben születik egy ! /aki megváltója lesz népének /Magyarországra utalt! /és a csőd széléről megóvja népét ! A haladás útjára fogja vezetni ! Arra is utalt , hogy az országrontók táborától is megszabadítja a sokat szenvedett kis hazánkat ! Ennek a jóslatnak tanúi is lehetnek , ha eredeti Francia kiadásban elolvassák a jövendöléseit ! A Lioni könyvtárban megtalálható ! / magán könytára is csodálatos könyvekkel van tele ! CSODÁLATOS volt az életútja!/ A próféciák könyve is csoda !1538 - ban írta a Találkozás a misztikummal./ Ez a " GÉNIUSZ " egy csodalény volt ! Ő volt a harmadik " ANTIKRISZTUS " ! Ám Ő volt az is , aki megírta ,hogy a társadalom nagy része " NEURÓZISOS és DEPRESSZIÓS" ! Nagyon sok , csodálatos képességeiről még tudnék írni ! Ajánlom , akit érdekel is egy kicsit ez a csodálatos életút, olvassa el! Én szívesen elbeszélgetnék azzal az urral , hölggyel aki betekintést nyer a gazdag magán könyvtárában talált expozéjeiről, leírtakról .

Lótusz 2015.01.01. 20:21:34

Köszönjük ezt a nagyon széleskörű tájékoztatást Nostredamusról! :)

Attila Vamos 2015.01.03. 22:11:35

Nem értek egy dolgot!Halottak feltámadnak sírjaikból!Ezt hogyan is kellene értelmezni??

Attila Vamos 2015.01.03. 22:14:45

Nem értem azt a halottas dolgot!

Attila Vamos 2015.01.03. 22:16:04

Nem értem azt a halottas dolgot!

Lótusz 2015.01.04. 19:22:10

Hát mivel Nostredamus képeket írt le, majd meglátjuk, hogy valójában ez hogy fog megtörténni... Remélem nem lesz ijesztő! :)

kamill 2015.01.17. 00:39:21

Ki tudja mi lesz remélem a halottak nem támadnak fel igy is vagyunk elegen a földön élők.Nem kel még több baj több gonosz abbol van elég élő is.
süti beállítások módosítása