Lótusz

Lótusz

Miről árulkodik a testalkatod?

2015. március 04. - Lótusz_blogger

Kicsi a melled, vagy nagy? Homokóra alkatod van? Miről árulkodik a tudomány szerint a testalkatod?

Széles a csípőd? A tudomány szerint kedveled az egyéjszakás kalandokat. Hosszú a lábad? Akkor a tudomány "jóslata" szerint szereted a szexet...

Pici cici

Tanulmányok szerint a kis melleket kedvelő férfiak alázatosabbak, nagyobb anyagi biztonságot tudnak nyújtani a nőknek és kevésbé szexisták, mint a a nagymellű nőket kedvelő társaik. A nagyobb mellű nők az anyaságot juttatják a férfiak eszébe.

 

 

Hosszú lábak

Ha hiszed, ha nem, az átlagnál 5 %-kal hosszabb lábú nők, férfiak egy lengyel tanulmány szerint sokkal vonzóbbak az ellenkező nemnek. Ez a hosszúság az egészséget sugallja. Viszont, ha már 15 %-kal hosszabb a lábad, mint az átlagé, akkor az már nem kívánatos.

Nagy pénisz

A nagy szerszámmal rendelkező férfiak többször lépnek félre (akár házasságban is). A tanulmány szerint azért, mert a házasságban élő nőknek fájdalmat okoznak, ezért kevesebb a szex, ergo keresik az alkalmat. Ahány centivel nő a méret, annál sűrűbben fordul elő a félrelépés.

 

Szőrzet

A szexuális viselkedéssel foglakozó tanulmányok szerint a nők, nagyon kedvelik a mellkasi szőrzetet a férfiakon. Az a nő, akinek az apja szőrös pl. a mellkasán, általában erős szőrzetű férfiakhoz vonzódik. Egy másik tanulmány szerint a meleg férfiak a mellkasi szőrzetet nem preferálják, de a lejjebb található szőrszálakat kedvelik.

 

 

Homokóra alkat

Tudósok megállapították, hogy a legideálisabb női testalkat a homokóra alak. Az aránya is fontos: 70 %. Vagyis csípő-derék-mell arányát mutatja ez a szám. Ez az arány a termékenység szimbóluma, ezért is kedvelik annyira a férfiak. Ezen felül a járás is fontos tényező! (Tehát, ha nem vagyok homokóra alkatú, akkor még javíthatok rajta szexis járással :) ) Állítólag a meleg férfiak a homokóra-alkathoz közeli testalkatú pasikat részesítik előnyben. Ez a megfigyelés nem hivatalos...

 

Ujjak

A mondás szerint "Nagy kéz, nagy pénisz". Talán ez megkérdőjelezhető, ugyanis kiderült, hogy a azoknak a férfiaknak, akiknek mutatóujja rövidebb, mint a gyűrűsujja, azok nagyobb valószínűséggel hordanak nagyobb méretű nemi szervet a nadrágjukban.

A bárban egy jó ismerkedős-leszólítós szöveg lehet: "Hello! Megnézhetem a mutatóujjad a gyűrűsujjadhoz viszonyított arányát?" :)

Persze ez a módszer sem száz százalékos! ,-)

 

 

Széles csípő

A széles csípőjű hölgyek kedveltek a férfiak körében. Egy tanulmány szerint a nagyobb csípőjű nők sűrűbben lépnek félre és több az egyéjszakás kalandjuk. A nagyobb csípőjű nők sokkal nyitottabbak a szexualitásra. A 14,2 inchnél szélesebb csípőjű nők több férfivel fekszenek le, mint a 12,5 inchnél keskenyebb csípőjűek. A széles csípő a termékenység jele is, könnyebb babát szülniük.

Kövess a FACEBOOK-on is!

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr516331960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása