Lótusz

Lótusz

Az én apukám története - megható videó az apai szeretetről

2015. március 06. - Lótusz_blogger

Mi, nők, hajlmosak vagyunk arra, hogy csak a saját fontosságunkat bizonygassuk, és úgy tegyünk, mintha az apákra nem lenne szükség. Ők is a család részei és fontos szerepük van: a hagyományos szerepük a családfenntartás. Sajnos manapság ezek a szerepek eltolódtak, összekeveredtek. Én nagyon nem értek ezzel egyet... Mindkét félre szükség van. Mindenki mást tud adni és így áll össze egy kerek egésszé a család.

my dadas story

Az alábbi videót egy biztosítótársaság készítette, és nagyon pozitív, de ugyanakkor elgondolkodtató: mi mindent meg nem tesz a szülő a gyermekéért.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=3bdm4NBYxII[/embed]

Bevallom, meghatódtam rajta. A szüleimtől mindig mindent megkaptam. és sosem dörgölték az orrom alá... És még most is nagyon sok mindent kapok; a szereteten kívül is! Gondoljatok most ti is szüleitekre és köszönjétek meg nekik, hogy szeretnek benneteket!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6816331966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása