Lótusz

Lótusz

Szabadulj meg a mitesszerektől: házi praktika csak 2 hozzávalóból

2015. április 09. - Lótusz_blogger

Tavasszal nem árt a megújulás akár lelkünkről, akár a testünkről, környezetünkről van szó. Egy hagyományos, egyszerű házi praktikával megtisztíthatod a bőröd és megszabadulhatsz a mitesszerektől is.

 

Mi a két hozzávaló?

1. A citrom leve, mely hatékony baciölő, emellett magas a C-vitamintartalma, ezért a bőr gyulladását enyhíti. A citromlé hatására kitisztulnak a pórusok, a bőrünk nyugodtabb és egészségesebb lesz.

2. A tojásfehérje rendkívül jól hidratálja a  bőrt, így ajánlatos nem csak belsőleg fogyasztani, de külsőleg is alkalmazni.

A csodapakolás hozzávalói:

- 1 tojás fehérjéje

- 1 teáskanál citrom leve

A pakolás elkészítése:

A tojás fehérjét és sárgáját válasszuk szét (a sárgájára most nem lesz szükség), és a fehérjét verjük habbá. Keverjük hozzá a citrom levét.

Használata:

Mossuk meg az arcunkat langyos vízzel, majd kenjük arcunkra a keveréket, a szemkörnyékét kihagyva. Hagyjuk a maszkot a bőrön hogy megszáradjon kb. 20-25 perc alatt, majd húzzuk le.

Végül hidratáljuk a bőrünket a szokásos módon.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6716332030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása