Lótusz

Lótusz

Miben kérheted az arkangyalok közbenjárását horoszkópod szerint?

2015. április 10. - Lótusz_blogger

Hiszel az angyalokban? És abban, hogy a horoszkópod hatással van rád?

Az arkangyalok nagyon segítenek bennünket, de nem mindegy, mikor kérünk tőlük segítséget. Az arkangyalok ciklikusan kerülnek közelebb hozzánk, a Földhöz, így jó, ha abban az időszakban kérjük segítségüket, amikor közelebb vannak hozzánk.

 

TAVASZI ARKANGYALOK

Gábriel, a bátorság arkangyala

Gábriel a Kos állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Mars alá rendelt arkangyal. A bátorság, a merészség, a kicsattanó szellemi és testi energia angyala, de hozzá kötik a kreativitást, a bizonyítást, a tetterőt és a kockázatvállalást is.

Mit kérhetünk tőle?

Erőt, bátorságot és kitartást ahhoz, hogy ne hagyjuk félbe azt, amit elkezdtünk, és hogy ne ijedjünk meg az első akadálynál. Kérhetünk tőle bölcsességet, hogy tudjuk, miért érdemes küzdeni, és miért nem. Ha összezavarodunk, akkor is feltétlenül forduljunk hozzá.

Mikor kérhetjük?

A Gábriel közvetítette erő a Kos állatövi jegy időszaka alatt érvényesül: március 21-től április 20-ig.

 

Jofiel, a gyakorlatiasság arkangyala

Jofiel a Bika állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Vénusz alá rendelt arkangyal, akit erős akaratú, gyakorlatias életszemléletű, biztonságérzetet, nyugalmat adó angyalként tartanak számon. A szépséget és a harmóniát képviseli: közelségének hatására olyan dolgokat is felfedezhetünk, amik mellett mások elmennének.

Mit kérhetünk tőle?

Ha pénzügyi gondokkal küzdünk, és nem tudjuk, hogyan tovább, ő megoldást ajánl nekünk. Álláskeresés, illetve interjúk, próbamunkák, meghallgatások előtt sem hagy cserben minket, és házassági, párkapcsolati problémákban is igazi szakértő. Ha a válás szélén vagyunk, kérjük tőle, hogy lehetőleg minél simábban menjen minden.

Mikor kérhetjük?

A Jofiel közvetítette erő a Bika csillagjegy időszaka alatt hasznosítható: április 21-től május 20-ig.

Chamuel, a figyelmesség angyala

Az Ikrek állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Merkúr alá rendelt arkangyal. A feltétel nélküli szeretet, a figyelmesség, a tisztaság, a másik emberről való gondoskodás őrzője.

Mit kérhetünk tőle?

Megkérhetjük, hogy segítsen lezárni a múltat, és megélni jelent. Szülő-gyermek viszály esetén is fordulhatunk hozzá, és rávezethet arra, hogy ne felületesen kezeljük a fontos problémákat. Forduljunk hozzá vizsga, felvételi idején, hogy a legjobban szerepeljünk.

Mikor kérhetjük?

Chamuel ereje az Ikrek állatövi jegy ideje allatt fejti ki hatását: május 22-től június 22-ig.

 

NYÁRI ARKANGYALOK

Muriel, a családi összetartás angyala

Muriel a Rák állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Hold alá rendelt arkangyal. Ő képviseli a családi összetartás, a család létrehozását. A mozgékonyság, a munkabírás, a teherviselés, az otthonszeretet és a hazaszeretet kötődik hozzá.

Mit kérhetünk tőle?

Ha azt észleljük, hogy valamelyik családtagunk kezd eltávolodni tőlünk, esetleg komoly betegségben szenved, mindenképpen forduljunk Murielhez. Párkapcsolati problémák esetén is bátran kérhetjük a segítségét, főleg akkor, amikor nem érezzük elég stabilnak a szerelmünk érzéseit. Ingatlannal kapcsolatos ügyekben is sok erőt adhat.

Mikor kérhetjük?

Muriel ereje a Rák csillagjegy időszaka alatt hasznosul: Június 21-től július 22-ig.

Mihály, az erő angyala

Az Oroszlán állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Nap alá rendelt arkangyal az optimizmus, a büszkeség, a nagyvonalúság és a bátor cselekedetek angyala, aki híres arról, hogy soha nem adja fel.

Mit kérhetünk tőle?

Aki régóta vágyik gyerekre, esetleg hosszú ideje nem látta a lányát, a fiát, az unokáját, azonnal forduljon Mihály arkangyalhoz. Kitartást, erőt ad a várakozáshoz, megkönnyíti a nehézségek elviselését. Kérhetjük tőle, hogy segítsen túljutni a régi sérelmeken, és felülemelkedni azon, ha csalódás, bántás, esetleg zsarolás ér minket.

Mikor kérhetjük?

Mihály ereje az Oroszlán csillagjegy alatt érvényesül a legjobban: július 23-tól augusztus 22-ig.

 

Raziel, a tökéletesség angyala

A Szűz állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Merkúr alá rendelt másik arkangyal Raziel. A szorgalom, a munka, a tökéletességre törekvés, a gyógyítás és gyógyulás, a jó megfigyelőképesség angyala.

Mit kérhetünk tőle?

Ha nincs állásunk, vagy a munkahelyünkön nehéz helyzet alakul ki, esetleg az elbocsátás fenyeget, kérjünk segítséget Razieltől. A tanulásban is támogathat, hiszen a közbenjárásával tökéletesebben tudjuk elsajátítani a tudást. A jó fizikai és szellemi állapot elérése miatt is forduljunk hozzá.

Mikor kérhetjük?

Raziel ereje a Szűz csillagjegy időszaka alatt érvényesül: augusztus 23-tól szeptember 22-ig.

ŐSZI ARKANGYALOK

Haniel, a kapcsolatok angyala

A Mérleg állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Vénusz alá rendelt angyal, hozzá kötjük a házasság, a szerelem, a párkapcsolat és az emberi viszonyok témakörét. A hűség és az elkötelezettség képviselője.

Mit kérhetünk tőle?

Ha ingatag a házasságunk vagy a párkapcsolatunk, kitartást és erőt adhat a helyzet javításához. Hozzájárul ahhoz, hogy ne az érdek, hanem a szeretet tartsa össze az embereket. Haniel a harmónia megteremtését támogatja, és segít, hogy vége legyen a vitáknak, és megszűnjenek az ellentétek.

Mikor kérhetjük?

A Haniel közvetítette erő a Mérleg csillagjegy időszaka: szeptember 23-tól október 22-ig.

 

Rafael, a gyógyítás angyala

A Skorpió állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Plútó alá rendelt angyal, aki a gyógyításért, gyógyulásért felelős, és képes átalakítani a negatív tulajdonságokat átalakítja pozitívakká.

Mit kérhetünk tőle?

Ha betegek vagyunk, Rafael angyal segíthet, hiszen megkönnyíti a gyógyulást és a gyógyítást is, enyhíti a fájdalmat, egyszerűvé teszi a megrázó élmények feldolgozását.  Támogatásával a birtoklási vágy, a ragaszkodás és az önző viselkedés átalakulhat önzetlenséggé.

Mikor kérhetjük?

Rafael erejét a Skorpió csillagjegy időszaka alatt érdemes kihasználni: október 23-tól november 22-ig.

Zadkiel, a tolerancia angyala

A Nyilas állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Jupiter alá rendelt arkangyal. Nevének jelentése: isteni igazságosság.

Mit kérhetünk tőle?

Segítségünkre van abban, hogy felismerjük a dolgok valódi okát, hogy meg tudjunk bocsátani, és hogy türelmesek tudjunk lenni. Felfedi az igazságtalanságot és az igazságot, és megérthetjük, miért tett valaki rosszat velünk. Jogi ügyekben is jó tanácsadó lehet.

Mikor kérhetjük?

Zadkiel a Nyilas csillagjegy időszaka alatt segíthet: november 23-tól december 20-ig.

 

TÉLI ARKANGYALOK

Cassiel, a türelem arkangyala

A Bak állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Szaturnusz alá rendelt angyal. Az egzisztenciális biztonság megteremtésének képviselője, ugyanakkor a magányé és a könnyeké is.

Mit kérhetünk tőle?

Nem véletlenül hívják a magány és a könnyek angyalának: őt hívjuk, ha szomorúak vagyunk. Hivatalos ügyek intézésekor ajánlott, hogy velünk legyen, de akkor is forduljunk hozzá, ha sikeresebbek szeretnénk lenni a munkánkban, a tanulmányainkban. Ha idős, beteg embereken szeretnénk segíteni, Cassiel támogat minket.

Mikor kérhetjük?

Cassielhez a Bak állatövi jegy időszaka alatt forduljunk: december 25-től január 20-ig.

 

Uriel, az ész angyala

A Vízöntő állatövi jegy, annak uralkodóbolygója, az Uránusz alá rendelt angyal, a legokosabbak egyikegyorsan rájön az összefüggésekre. Felhívja a figyelmet a veszélyekre.

Mit kérhetünk tőle?

Megszabadít minket a démonoktól, a félelmektől, és segít megtalálni a belső békénket. Ha nyugtalanok vagyunk, és nem tudunk dönteni, bátran forduljunk hozzá, hiszen megszabadít a kétségbeeséstől, és hatására biztosak leszünk abban, mit akarunk.

Mikor kérhetjük?

Uriel erejének ideje a Vízöntő állatövi jegy időszaka: január 21-től február 19-ig.

Asariel, az érzelmek angyala

Asariel  a Halak állatövi jegy, annak uralkodó bolygója, a Neptunusz alá rendelt angyal. A megérzésekért, a fantáziáért, a titkokért, a művészetekért, a miszticizmusért, az érzelmekért és a szeretetért felel. A csalódás, a csalás és a tévedés is hozzá tartozik.

Mit kérhetünk tőle?

Reménytelen szerelem esetén forduljunk hozzá, hiszen ő segít abban, hogy ne ragaszkodjunk ahhoz, akinek nem kellünk. Üzleti érzéket is kérhetünk tőle, hogy ne kelljen állandóan anyagi gondokkal küzdenünk. Önbizalmat adhat nekünk, és segíthet távol maradni a szenvedélybetegségektől, pletykálkodástól és másik energiájának elszívásától.

Mikor kérhetjük?

Asariel ereje a Halak állatövi jegy időszakában érvényesül: február 20-tól március 20-ig. 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5716332032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása