Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lótusz

Lótusz

Hogyan ismered fel a kielégített nőt?

2015. április 16. - Lótusz_blogger

Aki boldog kielégítő szexuális viszonyban, de még inkább az, aki boldog párkapcsolatban él, észre sem veszi, milyen szerencsés. Mert az, ha egy nő kielégített, meglátszik rajta. Éppúgy, mint akinek épp nincs senkije.

 

Mik a "boldog", kielégített nő ismertetőjelei?

Tágra nyílt tekintet

A testbeszédet értők szerint az esti szex utáni napon a nők kevesebbet pislognak és egyenletesebben lélegeznek. Az együttlétkor felgyorsul a pulzus és a légzés, kielégülés után pedig a test kipihentebb és nyugodtabb, mintha csak egy jó könyvel bújt volna ágyba az illető hölgy.

Az a bizonyos Mona Lisa-mosoly

A pszichológusok szerint egy kielégítő szexuális élmény lerombol bizonyos tudati/lelki akadályokat, ezért másnap a hölgy sokat sejtetően mosolyog, kellemesebb az arckifejezése, és tovább fenntartja a szemkontaktust kollégáival, barátaival. Az is megeshet, hogy kirobbanóan jókedvűen ébred egy szerelmes éjszaka után.

 

Csodás arcszín

Egy felmérés során a nők egyharmada állította, hogy szeretkezés után megszépül a bőrük, arcuk kipirosodik, ajkuk teltebbé válik. Aki tehát tetszeni szeretne, sikeres és szép akar lenni, csábítsa el kedvesét egy-egy fontos esemény előtt.

Az öltözködés

Ha egy általában decens kosztümökben járó nő egy nap virágos nyári ruhában jelenik meg munkahelyén, haját begöndöríti, erősebben festi ki magát, azt is jelentheti, hogy előző éjjel boldoggá tették. A kielégülés ugyanis növeli az önbizalmat, és bátrabbá teszi a nőt. Másnap olyasmit is felvesz, amit egyébként nem merne, nem szokott.

 

Bizonyos ételek, ízek kívánása

Az állapotos nőkhöz hasonlóan, az előző este boldogságban részesített hölgyek is megkívánnak bizonyos ételeket. Ennek oka a női hormonok szintjének növekedése. Leginkább az uborkára vágyakoznak, mint a terhesek – állítja egy chicagói tudós (nem csak az ehetőre? ;-) )

Az érzékek kifinomultabbak

A szex javítja a szaglást. Szex közben ugyanis az orr ereiben is vérbőség keletkezik, így érzékenyebbé válik a nyálkahártya. Tehát gyanús, ha valamelyik barátnőd felkiált: De jó akácillat van! - akkor kezdj el irigykedni ;-)

 

Anyáskodás, bújás

Szex közben termelődik az oxitocin nevű hormon, mely arra is hatással van, hogy a nő szívesebben ér a másikhoz még másnap is, pl. a munkatárs szemébe lógó tincset arrébb simítja, vagy megfogja a vállát.

Anyáskodás: igyekezzenek a férfiak, ha finom reggelire vágynak az éjszaka után! :-) Ugyanis a kielégült nő szívesebben anyáskodik és olyan dolgokat is megtesz, amit máskor nem.

Kívánom, hogy a fenti pozitív hatások a te éltedbe is beköszönjenek és folyamatosan jelen legyenek! :)

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5316332050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása