Lótusz

Lótusz

A cica, aki ölelésével gyógyítja társait

2015. április 17. - Lótusz_blogger

Lengyelországban, egy állatközpontban él Rademenes, a fekete macska, aki odaadóan gondoskodik a műtéten átesett vagy beteg társain. Az ápoló cicát egykori gazdái súlyos betegen vitték a Bydgoszcz városban található menhelyre azért, hogy az állatorvos elaltassa. Az alig két hónapos cica nagyon rossz állapotban volt. Orvosa mégsem vállalta elaltatását, mert meghallotta a cica halk dorombolását.

2

Rademenest teljesen elzárva tartották a többi állatól és végül csodával határos módon meggyógyult a súlyos légúti fertőzéséből. A fekete cicának eztán a menhely lett új otthona. Radamenes egy valódi kis ápolóként segíti a betegeskedő vagy műtét után lábadozó kutyákat és macskákat. Az ápoló cica kedvesen megöleli és tisztogatja a beteg állatokat, és odabújik hozzájuk, hogy vigaszt nyújtson nekik, így segítve a gyógyulásukat. A róla készült képeket látva, nem meglepő, hogy pillanatok alatt világhírű lett.

Ugye milyen kedves és szerethető állatka? :)

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is!

Még több állatos cikkért kattints IDE.

(via)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716332052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása