Lótusz

Lótusz

Ez a karmikus feladatod csillagjegyed szerint

2015. május 06. - Lótusz_blogger

Divatos szó ez a karma, pedig egyáltalán nem újkeletű dologról van szó. A hinduizmusban a karma életfeladatot jelent: az előző életünkben elkövetett tetteink következményeként élünk a mostani életünkben úgy, ahogy. A nyugati asztrológia is átvette a kifejezést, ez alapján a horoszkópunk szerint különböző életfeladatokat kapunk. Ha teljesíteni tudjuk, akkor jobbá válunk, erősebbé, és a következő életünkben újabb feladatokat kapunk fejlődésünk érdekében.

 

Te kíváncsi vagy rá, mi a TE életfeladatod? Mit kell megtanulnod? Akkor gyere, és keresd ki csillagjegyed, majd olvasd el, mit kell tenned.

Kos

Ha sikerül úrrá lenned temperamentumodon és türelmetlenségeden, jó esélyed van arra, hogy szakmádban és magánéletedben is sikereket érhess el. Azonban az a legfontosabb, hogy megtaláld az egyensúlyt.

Szellemi bensődnek kulcsmondata: azért élek, hogy tegyek valamit.
Erre az időszakra jelölt életfeladatod az, hogy minden kifogást mellőzve, igazi képzettséget szerezz a szürke hétköznapok lélekölő taposómalmában. Meg kell találnod az eszmék és a jelenségek mögött rejtőző igazi értelmet. Személyes vagy valamiféle vallásos világképhez kell eljutnod alapvető tanulmányok, utazások és szellemi zarándoklatok segítségével. Emellett fontos lenne, ha meg tanulnál bízni saját álláspontodban és véleményedben. Ki kell végre lépned eddigi meg szokott környezetedből, hogy új lehetőségeket fedezz fel. Távoli, jelentős célokat kell kitűznöd magad elé, és meg kell próbálnod ezeket megvalósítani.

Arra összpontosíts most, hogy a mindennapi közhelyek és az emelkedettebb gondolkodás, az értékek közti feszültséget fel tudd oldani. Ennek csupán egyetlen veszélye van, még pedig a felaprózódás. Amikor elveszhetsz a tudás bőségében. Tanulj tehát meg különbséget tenni a sokrétű információk között. Ez nagyon fontos!

Bika

A Bika általában nyugodtan éli meg az eseményeket. Eredményeket azonban csak akkor tudsz felmutatni, ha leküzdöd lustaságodat, és megnyilvánul kalandvágyó éned is. Gondolj bele: a nyugalom még korántsem minden.

Lényednek általános kulcsmondata: azért élek, hogy birtokoljak.

Ebben az időszakban egy önelemző módszer segítségével lelkednek legmélyebb bugyraiba kell belepillantanod, és ha lehet le is kell szállnod oda. Rá kell ébredned, hogy minden elmúlik egyszer, és nem változtathatod meg a visszafordíthatatlant. Véletlenül sem szabad hamis külsőségekre építened, mert bensődnek nem anyagi kincseit kell most felkutatnod. Emiatt sok konfliktushelyzetre kell számítanod. Főként a lelki és a fizikai javak között, valamint a mulandóság tudása és a megtartási vágy között. Cselekvéseid hátterében sajnos túl erőssé válik a pénzsóvárság, és ez bizony komoly veszélyeket rejt.
Nemcsak az anyagiak a döntőek számodra most, mert szinte mágnesként fognak vonzani a viharos szerelmek is. Rengeteg lelki tapasztalatot gyűjthetsz akkor, ha mélyebb szexuális élményekre törekszel. Nagyon kell ügyelned arra, hogy ne kerüld el a konfliktushelyzeteket csupán azért, hogy „tiszta, és ártatlan” maradj. Szembe kell nézned azzal, amivel muszáj, és ami elkerülhetetlen. Egyetlen zűrös problémát sem érdemes tovább cipelni. Ha lehet, akkor és ott, frissiben le kell zárni. Egy szó, mint száz, unatkozni nem fogsz, hiszen változékony sors lesz az osztályrészed.

Ikrek

E jegy szülöttje igazán nyüzsgő típus: mindenhol ott akar lenni, és hozzá akar szólni. Néha azonban nem ártana tudatosan visszafognod magad. Gondos terfezéssel kivédheted a stresszt és az elaprózódást.

Életed átfogó kulcsmondata: azért élek, hogy kommunikáljak.

Ebben az időszakban meg kell tanulnod, hogy a másik fél felé is fordulsz néha. Meg kell szoknod, hogy nem csak félvállról hallgasd meg társad, környezeted problémáit, hanem komolyan odafigyelve. Ha szükséges, akkor pedig tanácsokkal ellátva. Most kell tehát kifejlesztened magadban a teljes odaadást, a megértést, és azt, hogy a másik érdekeit is figyelembe veszed. Ne feledd: alkalmazkodással megkönnyítheted nemcsak a saját életedet, de a körülötted élőkét is. Nem szerencsés, ha mindig mástól várod az áldozatot. Állandóan az jár a fejedben, hogyan valósítsd meg a kapcsolaton belüli harmóniát. De sajnos mindig egy láthatatlan falba ütközöl: az „énközpontúságba”. Tanulj meg jobban bízni társadban, és ne félj attól, hogy a szorosabb kötődés esetén elveszíted önmagad! Ne feledd: a függetlenségedet nem veszélyezteti a testi-lelki-szellemi összhang. Hallgasd meg bölcsen a környezetedben élők érvelését.

Kellemes utazások várnak rád ebben az évben, melyek remek hangulatot varázsolnak életedbe. Egy jó és összetartó csapat élén kiváló irányító válhat belőled.

Rák

Beleérző képességednek köszönhetően a Rák jegy szülöttét gyakran mindenki panaszládának tekinti. Ha legalább annyira beveted magad a saját érdekedben, mint másokért szoktad, sokra viheted. Csak bátorság, érdemes megpróbálni!

Életednek kulcsmondata: azért élek, hogy érezzek.

Ezt a gondolatot elsősorban a szakmai alkalmazkodás terén fogod érezni. Szinte nélkülözhetetlenné válsz munkahelyeden, mert kifogástalan munkáddal, precizitásoddal kivívod feletteseid, üzletfeleid, partnereid elismerését. Ebből adódóan az a feladatod most, hogy mások munkáját is segítsd, zökkenőmentesebbé tedd, beépülve a csapatba. Ki kell végre lépnek a bezártságodból, és be kell épülnöd a csapatba. Konfliktushelyzetbe csak az ésszerűség és az irracionalitás összeütközése miatt kerülhetsz. Meg kell végre tanulnod különbséget tenni az álom és a valóság, az alkalmazkodás és az önfeláldozás között. Csupán arra kell ügyelned, nehogy a magabiztosság csapdájába ess, és ezzel kárt okozz magadnak.

Oroszlán

Milyen sivár lenne az élet az Oroszlán nélkül. Az e jegyhez tartozó ember mindig nagy dobásokra törekszik, és gyakran szerencséje is van. Most azonban jobban járnál, ha kisebb falatokkal is beérnéd.

Életed megnyilvánulásainak kulcsmondata: azért élek, hogy uralkodjak.

Uralkodni lehet rideg diktátorként, de reneszánsz életművészként is. Ebben az időszakban az énközpontúsággal és a versengéssel szemben a közösségi szellemet, a másokkal való együttműködést kell látványosan gyakorolnod. Ezzel eleinte bizony gondjaid lesznek, mert az Oroszlán hozzá van szokva, hogy ő áll az első helyen, és mindenki más csak utána következhet. Feladatod tehát az emberarcú „koronás fő” bemutatása. Ennek gyakorlása érdekében új eszmékkel és reformokkal kell foglalkoznod. De ügyelj ara, hogy közben nehogy átcsússz az öntömjénezés mámorába, és bedúlj a hamis bókoknak. Ha ezt elfogadod, megérted, és közben az egészségedre koncentrálsz, akkor aranykezű mecénásként segítheted önmagad boldogulását.

Szűz

Amikor már mindenki más sztrájkol, a Szűz még mindig a helyén van. Ilyen nagyfokú kötelességérzet mellett azonban gyakran túl kevés élvezetben és örömben van része.

Életednek kulcsmondata: azért élek, hogy gondolkodjam.

Ezt a csodás képességet ebben az időszakban fordítsd a karrieredre. Ugyanis alapvető konfliktusok várhatók a hivatásodból eredő nyilvános kötelezettségek, családi életed és benső békéd között. Feladatod most az előtérbe lépés lesz. A családi fészekből ki kell mozdulnod, no nem annyira, hogy ebből kellemetlenségeid származzanak. De tündökölnöd kell most a választott pálya rivaldafényében. Igyekezz minden cselekedetedért vállalni a felelősséget, légy fegyelmezett, egyenes és következetes. Csak akkor jársz szerencsével, ha kissé mentesíted magad a családi, érzelmi kötöttségektől, és nagyobb teret engedsz saját szükségleteidnek. Vigyázz, ne keress közben bűnbakot, mert ezzel csak önmagad ellenségévé válsz. Ha ügyes vagy, akkor minden területen játszi könnyedséggel hasznosíthatod magad. Az üzleti életben sikerekre számíthatsz, de csak akkor, ha döntéseid pontosak és megfelelőek.

Mérleg

A Mérleg mindig arra vágyik, hogy mindenkivel a lehető legigazságosabban viselkedjen, ezért sokszor két szék között a pad alá esik. Be kell vetned ellenállhatatlan bájaidat. Ez a legfontosabb fegyvered, ha lábad alatt égni kezd a talaj.

E világi létezésednek kulcsmondata: azért élek, hogy élvezzem az életet.

Ebben az időszakban meg kell tanulnod érteni a rejtett üzenetekből. Az emberek ugyanis némelykor csak testbeszéddel jeleznek számunkra. A te feladatod, hogy a komplex összefüggéseket, a nagy gondolatokat, az emelkedett fogalmakat hétköznapi nyelven tedd érthetővé mások számára. Ne feledd, mindig azzal foglalkozz, ami a közeledben van, és ne az elérhetetlennel. Nem szabad beleragadnod régi, megszokott mintákba, mert akkor semmit nem fogsz fejlődni. Általában kedvelnek és értékelik választékos kifejezés módodat, szép beszédedet, ám ez átcsaphat állandó szócséplésbe is, amely a semmitmondó sekélyesség felé sodorhat. Ezt nem engedheted most meg magadnak! Inkább kapcsolódj be bátran egy-egy veszélyesnek tűnő párbeszédbe vagy élethelyzetbe, mert jól értesz a közvetítéshez. A konfliktusokat könnyedén elsimítod most, mert hatalmas segítséget kapsz az égiektől. Született diplomataként a legproblémásabb dolgokat is meg tudod oldani.

Skorpió

A Skorpió rendkívüli kisugárzásának nehéz ellenállni. Titokzatossága különösen vonzóvá teszi. Amennyiben hajlandó leszel elmélyíteni kapcsolataidat, izgalmas találkozásokban lesz részed.

Mágikus lényednek kulcsmondata: azért élek, hogy felhasználjam képességeimet.

Ragyogó adottságoddal, melynek segítségével játszi könnyedséggel pillantasz bele mások lelkébe, most önmagadat kell átvilágítanod. Ebben az időszakban tehetséged kibontakoztatására helyeződik a hangsúly. Most kell kiépítened mindazt, ami biztonságot jelent számodra: az anyagi biztonságot, a belső érzelmi biztonságot, és a szellemi magabiztosságot. Fontos, hogy minél jobban megismerd saját értékeidet. Konfliktushelyzetek előfordulhatnak a megragadás és a megőrizni akarás, valamint a változás és a régi dolgok elhagyásának szükségessége között. Jobban jársz, ha az erotikát és a szexualitást nem használod hatalmi eszközként. Ha ezekre képes vagy, akkor fergeteges megvalósító erő birtokába jutsz. De azt is tartsd szem előtt, hogy nem szabad mindent erővel elintézni. Természetes életáramod nagyfeszültségre vált, és megacélozza akaratodat.

Nyilas

A Nyilas jegyű ember tipikusan „minden lében két kanál”, aki állandóan úton van és keresi az élet értelmét. Nem árt, ha nyitott füllel hallgatod meg mások ötleteit. Sok érdekes ismeretnek juthatsz birtokába.

E világi életed kulcsmondata: azért élek, hogy keressek.

Vajon kit és mit fogsz megtalálni ebben az időszakban? A válasz: elsősorban önmagadat és saját önállóságodat. Erre azonban csak egy megoldás van: ki kell lépned abból a kapcsolatból, amelyben jelenleg vagy, és amitől függsz, és egy új kapcsolatot hozol létre, de azt már csakis a valódi önmagaddal. Így aztán azt teheted, amit igazán helyesnek tartasz. Ettől függetlenül mindig készen kell állnod a konfliktusok és a veszteségek kezelésére is. Viszont soha nem szabad önmegtartóztatásba süllyedned! Elég képzett vagy, széles látókörrel rendelkezel, olyan dolgokat teszel, amelyekből újabb és újabb ösztönzéseket nyersz. Ezt most ki kellene használni. Ne hagyatkozz másokra mindenben, de ne is legyél kezdeményező. Próbáld megtalálni az arany középutat. Ne a külsőddel foglalkozz most, hanem a bensőddel. Ebből tudsz ugyanis erőt meríteni a hétköznapi küzdelmekhez. Fantasztikus lehetőségek tárulnak eléd az elkövetkezendő időszakban. Szokatlan, de mégis érdekes emberekkel találkozhatsz, akik észrevétlenül és mesterien átsegítenek a legrögösebb utakon is.

Bak

A Bak jegy szülöttje konzekvensen követi kitűzött céljait. Amennyiben sikerül rugalmasan reagálnod és egyszer engedékeny oldaladról is megmutatkoznod, karriered meredeken felfelé fog ívelni.

Életednek kulcsmondata: azért élek, hogy teljesítsek.

Ebben az időszakban nemcsak a munkában fogod learatni a babérokat, hanem az élet más területein is. Többek között belsődben vár rád egy csodálatos hegycsúcs. Ahhoz azonban, hogy erre a csúcsra felérj, tovább kell fejlesztened szellemi képességeidet. Vonulj vissza naponta legalább néhány percre a taposómalomból, és töltekezz fel inkább csendes meditáció keretében. Ennek áldásos gyümölcseit azonban csak rendszerességgel tudod megteremteni. Ellentétek várhatók a lelki törekvések és a mindennapi valóság között. E problémát csak akkor fogod tudni kézben tartani és kezelni, ha megvizsgálod, hogy a zűrzavar és a rend miképpen egészíthetik ki egymást. Ha úgy gondolod, hogy sehogy, akkor elérkezett az idő a nagytakarításra. No nem otthonodat kell ez egyszer kitakarítanod, hanem az elmédet. Ki kell zárnod magadból olyan dolgokat, amelyek elavultak, amelyekre már nincs szükséged. Mérlegelj, és ítélkezz, de csak magad felett!

Vízöntő

A Vízöntő számára a szabadság a legfontosabb. Sok lehetőséged adódik a kreativitásra, alkotó ötleteidnek megvalósítására. Nem fogsz unatkozni, az biztos.

Életednek kulcsmondata: azért élek, hogy bizonyítsak.

Ez az időszak egy folyamatos taposómalomnak bizonyul, ez azonban csak a látszat. A megszokott kerékvágáshoz hozzátartozik a lecsendesedés is, csak észre kell ezt venned. Előfordul, hogy hazaérsz, és néhány percig jól esik az édes semmittevés? Netán elnyúlsz a kanapén, és elkortyolgatsz egy forró teát, vagy egy pohár üdítő ásványvizet? Ezek a gesztusok mind, mind a lecsendesedést biztosítják számodra. Az ember úgy tudja átvészelni a folyamatos stresszt, ha van egy hely, ahol megpihenhet. Ez az időszak tehát otthonod kialakításáról szóljon. Teremtsd meg mindazt a kényelmet, azt a biztonságot, mely ahhoz szükséges, hogy karmikus feladataidat véghez tudd vinni. Feladataid között van a munkahely állandó változtatása is. Ne a rossz oldalát nézd a dolognak. Ne úgy szemléld, hogy „innen is kirúgtak”, vagy „ez a cég is megszűnik”. Próbáld a dolog pozitív oldalát nézni. Azért kell másik munkahelyre menned, mert új dolgokat kell megtanulnod. A jelenlegi munkakörödet valószínűleg már kivesézted. Most valami új, valami más veszi kezdetét. Bízz magadban. Ha így teszel, akkor nagy esélyed van a sikerre, és bebizonyíthatod a világnak, hogy igenis előrébb lépsz.

Halak

A Halak jegyű ember még a fű növését is meghallja. Igen érzékeny antennáival megérzi, mire van szüksége a másik embernek.

Életednek kulcsmondata: azért élek, hogy észrevegyem, mire van szüksége másoknak.

Ha ebben az időszakban befelé figyelsz, bizony megtalálhatod a boldogságot. Elméd folyamatosan küldi számodra a jeleket, de te nem veszed észre őket. Vagy nem is akarod észre venni? Most tisztázni kell a dolgaidat. Nem teszel azzal jót senkinek, ha magadba fojtod a problémákat, és nem adod annak a tudtára, aki megbántott. Ne azzal foglalkozz most, hogy mit gondolnak az emberek, hanem azzal, hogy megtaláld végre lelki békédet. Sajnos sokszor remekül érzed magad a langyos vízben, a „majd csak lesz valahogy” elgondolásaiddal. Feladatod azonban nem az, hogy mindenbe beletörődj, és hogy várd azt, hogy a dolgok maguktól megoldódjanak. Hanem az, hogy elébe menj a történéseknek, és ne hagyd, hogy magukkal sodorjanak az események. Nyitott szemmel kell járnod, nem lehet állandóan belebambulni a világba. Vedd észre, mi zajlik körülötted és értékeld is a történéseket – akár pozitívumként, akár negatívumként.

Felismerted a feladatod?

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is!

Nézd meg az ásványkövek gyógyhatását is ITT.

Még több horoszkóp: ITT.

Kövess a FACEBOOK-on is!

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7216332080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása