Lótusz

Lótusz

Szerencsehozók

2015. május 11. - Lótusz_blogger

A spirituális ösvények közül valamiért a feng shui áll hozzám legközelebb. Talán azért, mert nagyon sok szuper dolgot tapasztaltam meg vele, általa, és azért is, mert a szkeptikusoknál is  működik.

Tekintettel az érettségire, felvételi időszakára, ma olyan szimbólumokat, figurákat mutatok nektek, amelyek segíthetnek vizsgázás alatt a legjobb formátokat hozni!

Ganesha

Az elefántormányú indiai istenség elhárítja az akadályokat és szerencsét hoz. Azt tartják, ha van Ganesha szobrod otthon és a kívánságod leírod egy papírra és összehajtva aláteszed, akkor megvalósul.

 

Az otthonunkban leginkább a gazdagság területen (bejárattól balra a távolabbi sarok), vagy a segítőkész emberek, utazás területen a legideálisabb elhelyezni (bejárattól jobbra a közelebbi sarok).

Páva

 

A páva is indiaiak által kedvelt figura. Hírnév elősegítése, jószerencse, hosszú élet elősegítésére kedvelt állat. A feng shui életterületek közül a hírnév (a lakás középső harmadának a bejárattól távolabb eső része), vagy a gazdagság területen (bejárattól balra távolabbi sarok).

Teknős

  

Folyamatos munkalehetőség, szerencse, folyamatos pénzáramlás megteremtője. Legjobb az élő teki, leginkább a gazdagság területen (lásd feljebb).

Elefánt

 

Az elefánt a szilárdságot és biztonságot nyújt.

Buddha

 

Buddha is segítő szimbólum lehet. Van olyan Buddha-szobor, mely mosolyog (nyugalom, szerencse), van, amelyik a gazdagságban segít (a gazdagság területen elhelyezve), de olyan is létezik, mely a meditációban, az egészséges életben segítenek.

Tudása, nyugalma miatt a vizsgázóknak is segít. Egy pici buddha-szobor minden zsebben elfér.

+1 tipp: a feng shui azt tanácsolja, hogy vizsgázásnál, vagy pl. állásinterjú során piros bugyit vegyünk fel, mert az szerencsét hoz. (Fiúk a piros bugyi helyett egy piros ruhazsepit tehetnek a zsebükbe. Nem fontos, hogy látszódjon.)

Válaszd ki magadnak lelkedhez leginkább illőt! Sok szerencsét!

Ha tetszett, oszd meg mással is, hogy neki is szerencsét hozzon!

Kövess a FACEBOOK- on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2116332088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása