Lótusz

Lótusz

Ő mindig hazavár

2015. május 15. - Lótusz_blogger

Már régen kutyáztunk.... Bár volt egy fekete kutyánk a héten, az azért nem volt túl vidám. Viszont ez a videó éppen jókor került elém: bár itt a hétvége - juhéj! - de az időjósok szerint szakadni fog az eső és nem lesz túl meleg. Csak gubbasztunk a szobában és várunk valamire.... vagy valakire...

 

Álljunk meg egy pillanatra... engedjük el minden rosszat... és koncentráljunk a szép dolgokra!

Az én napomat ez a cuki kutyusos videó dobta fel. Neked is kívánom, hogy te is tedd le a hét fáradalmait és szabadulj fel egy picit! Itt a cuki videó, ami téged is feldob:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=uVGLpeftwYI[/embed]

Egyébként nemcsak a kutyusok várják haza a gazdijukat. Gyermekkoromban volt egy cicánk, Misi, aki egyébként legalább negyvenszeres anyuka volt (legalább tíz alom kiscicája született élete során). A cica anyukám kedvence volt, meg fordítva is. Anyukám 4-ig dolgozott, kb. negyed óra kellett ahhoz, hogy hazaérjen. És mit csinált a macsek? 16 óra 00 perckor kipattant a szeme az egész napos alvás után és odaült az ajtó elé.... és várt.... :)

Jó pihenést, kellemes feltöltődést kívánok! :)

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5916332098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása