Lótusz

Lótusz

Parfümöd árulkodik személyiségedről

2015. június 03. - Lótusz_blogger

Ugye nálad is volt már olyan, hogy a "kémia" működött, és olyan is, hogy bármennyire szeretted volna, nem indult be semmi...

Annak a bizonyos kémiának egy része az illatokból tevődik össze. Ezért is lehetséges, hogy a parfümöd árulkodik a személyiségjegyeidről. Nézzük meg, hogyan.

Melyik illat, milyen személyiséget takar?

 

Virágos illatok

A virágillatú parfümben pompázó hölgyek romantikusak, kedvelik a napfényt, vidámságot, nevetést. Ennek ellenére picit zárkózottak, félénkek. Ha megszeretnek valakit, akkor vele őszinték, kedvesek és odaadóak.

 

Gyümölcsös illatok

A gyümölcsös illatok kedvelői nyíltak, őszinték, energikusak. Szeretnek pörögni, ami a szívükön az a szájukon (sajnos ezzel néha bajba is sodorják magukat). A többiek a nyíltságukért kedvelik őket leginkább.

 

Fűszeres illatok

A fűszeres illatok kedvelői titokzatosak, szeszélyesek: van, hogy ők a végzet asszonyai, van , mikor cserfes kislányok. Nehéz őket kiismerni. Imádják a meglepetéseket, ők is meglepőek tudnak lenni.

 

Friss, sportos illatok

A friss illatok kedvelői (menta, citrusok), tiszta fejjel gondolkodók, de szívesen hagyatkoznak tetteikre is. Tevékenyek, megfontoltak, higgadtak.

 

Fiús illatok

A fiús illatot viselni szerető hölgyek nagyon erős személyiségűek. Olyanok, akik tudják, hogy mit akarnak az élettől és általában el is érik céljaikat. Szeretik a nevetést, de nem ők a poéngyártás mesterei. Vidámak, energikusak.

 

Nehéz, édeskés illatok

Ezeket az illatokat kedvelő, használó hölgyek igazi dívák. Ha ők lépnek be egy helységbe, akkor azt mindenki észreveszi. Ritkán szólnak, de a szavuk szent és sérthetetlen. Nehezen engednek magukhoz közel valakit, de akit igen, annak megéri a fáradozásért.

 

Tiszta, púderes illatok

A tiszta illatok használók kedvesek, barátságos személyiségek. Egy kicsit visszahúzódóak. Egyáltalán nem hivalkodóak, harsányak, jobban szeretnek inkább a háttérbe húzódni. akit megkedvelnek, annak onnantól kezdve a kedvében járnak. Harmóniára törekszenek és meg is tudják azt valósítani a környezetükben.

Rád is igazak a jellemzők?

Kukkants be a parfümök fővárosába, Grasse-ba is: ITT.

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr916332136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása