Lótusz

Lótusz

Letartóztattak egy galambot, mert kémnek hitték

2015. június 19. - Lótusz_blogger

Az indiaik letartóztattak egy galambot, mert pakisztáni kémnek hitték.

galamb 1

Indában vagyunk, Punjabi régióban. A minap egy 14 éves fiú hozott be egy galambot a rendőrségre, miután elkapta a falujában, Manwalban. A falu mindössze 4 kilométerre található a pakisztáni határ. A rendőrtisztek találtak a madárnál egy üzenetet is, melyet urdu nyelven (Pakisztán nemzeti nyelvén) egy címet és egy telefonszámot, "amely úgy nézett ki, mint egy mikrofon." A galambot megfürdették, megröntgenezték, de más gyanús tárgyat nem találtak nála.

 

Az üzenet a pakisztáni határ közelsége miatt okozott nagy vitát. Tovább ront a helyzeten, hogy nem sokkal a madár letartóztatása előtt a titkosszolgálatok arra kérte a rendőrséget, hogy különös figyelmet szenteljen a Punjab régióra, mert feltételezik terroristák jelenlétét. Még az állatokkal is vigyázni kell.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YXn2nAfgZiw[/embed]

Nem ez az első eset, amikor egy madarat vádoltak kémkedéssel. Néhány évvel ezelőtt egy gólyát kaptak el Egyiptomban, a hátán egy kis dobozzal... Igazából ez a doboz egy tudósok által felszerelt kis eszköz volt, mellyel a migrációt figyelték.

Ha érdekesnek találtad a cikket, oszd meg másokkal is!

Még több állati cikk: ITT.

Még több Indiát ITT találsz.

Kövess a FACEBOOK-on is!

demotivateur.fr

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1416332196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása