Lótusz

Lótusz

A last minute utazás 7 előnye

2015. július 07. - Lótusz_blogger

A nyári utazást az előrelátóbbak már télen lefoglalják. De vannak, akik ezt is az utolsó pillanatig halogatják, majd egy last minute utat választanak. Van számos hátránya, ha nem időben teszünk meg valamit, de annak, hogy az utazásunk elintézését nem sietjük el, még előnyökre is szert tehetünk.

1. Izgalom

1

Lehet, hogy néhány óra múlva a világ egy teljesen másik szegletében találod magad. Te, aki hét elején még nem szoktad tudni, hogy a hétvégén pihenni fogsz-e vagy bulizni! Hatalmas érzés!

2. Váratlan uticél

2

Lehetőségünk van olyan tájak felfedezésére, melyeknek a megismerése eszünkbe se jutott volna. Fantasztikus új helyeken, rendkívüli élményekben lehet részünk.

3. Meteorológia

3

Ha csak néhány nappal az indulás előtt döntesz az úti célról, akkor az időjárás sem zavarhat be. Néhány nappal az elutazás előtt nagyobb valószínűséggel találják el az időjósok, hogy milyen lesz az időjárás.... A csomagolásnál sem mindegy!

4. A kollégák bosszantása

4

Ha csak az indulás előtti napon szólunk a többieknek, hogy Hé, srácok, holnap már Kanári-szigeteken pihenünk, az tuti, hogy kollégákat megeszi a sárga irigység! ;-)

5. Időnyerés

5

Ha már tavasszal kitaláljuk, hogy hová és mikor megyünk nyaralni, azzal akár több napot is eltölthetünk, hogy összehasonlítjuk a szállodákat, a repülőjegyeket, és egyéb költségeket. De ha előtte néhány nappal csapunk le egy last minute útra, akkor már erre nincs idő. Maximum egy útikönyvet tudunk venni, melyet utazás közben átlapozunk, hogy legyen valami fogalmunk a célállomásról.

6. A találékonyság öröme

6

Ha egy last minute repjegyet vásárolsz, viszont szállást nem foglaltál, a helyszínen kell feltalálnod magad. Ez rendkívüli találékonyságot, kreativitást, és sokszor komikus helyzeteket mindenképpen meg kell oldani. És olyan nincs, hogy nincs, végül biztosan feltalálod magad!

7. Szabadság

 

Van, akinek fizikai fájdalmat okoz, ha nem tervezheti meg az utazást percre pontosan. De legtöbbünknek felüdülés, ha végre nem kell az órát lesnünk és mindenhová percre pontosan érkeznünk. Éppen ez a jó a pihenésben: nem kell sietni, csak élvezni az ottlétet.

Kellemes nyarat kívánok!

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

demotivateur.fr

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1916332236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása