Lótusz

Lótusz

Július 25. - a maják naptára szerint időn kívüli nap

2015. július 24. - Lótusz_blogger

Ez az év is teli érdekes és furcsa napokkal, bolygóegyüttállással, meglepő napokkal.

2015. július 25-én is egy ritkaságnak lehetünk tanúi. A Maja naptár egyik különlegességéről van szó. A majáknál az év (13 holdhónap) első napja: július 26-a. Az ezt megelőző év pedig július 24-ével zárul. Így a két nap közötti nap, július 25-e egy úgynevezett "időn- és téren kívüli", vagy "mátrix" nap. Ez egy nagyon egyedi nap és hihetetlenül erős spirituális energiák szabadulnak fel ilyenkor.

Ezen a napon alkalmunk van arra, hogy megszabaduljunk azoktól a tévképzetektől, melyet a karmánk tükörként tart elénk. Saját magunk helyét, a világban elfoglalt helyünket megtalálhatjuk, levethetjük gátlásainkat, melyek akadályoznak a célunk elérésében. Az energiák segítségével új terveket szőhetünk. Ez a nap tökéletes a kreativitásunk megélésére, és rengeteg új inspiráció érhet bennünket.

Ezen a napon nemcsak az egyedi, egyéni érdekek érvényesülnek. Az összefogás, a kollektív szintek megélésére is lehetőség van. Ez leginkább a szociális érzékenységünk megnövekedésének megnyilvánulásával járhat, mely a világ jobbítására is"bevethető". Érzékenyebben, befogadóbbak, megértőbbek lehetünk.

Hogyan éld meg ezt a különleges napot?

Az Időn Kívüli Nap a Galaktikus Szabadság Napja: ilyenkor mindenki számára megadatik a lehetőség, hogy szabaddá váljon gondolatai korlátaitól!

Hogyan tudsz aktívan tenni azért, hogy kihasználd e nap energiáit és kilépj  korlátaid közül, hogy letedd a múlt terheit és a jövőtől való félelmeidet? A következők segíthetnek:

-Tisztítsd meg a szíved minden negatív érzéstől: az irigységtől, rosszindulattól, bosszúvágytól. Ha másnak rossz, neked nem lesz jobb! Viszont negatív tetteid és érzéseid folyamatosan visszahúznak, így energiát vesztesz és a pozitív dolgok is elkerülnek.

-Békülj ki haragosoddal, engeszteld ki azt, akit megbántottál! Lehetőséged szerint segíts a rászorultakon.

-Álmodd meg a jövőd, gondold el, hogyan szeretnél élni! Relaxálj, meditálj, tiszta szívvel gondolj a terveidre, álmaidra. Félelem nélkül.

-Ez az éjjel lehetőséget ad számodra arra, hogy kommunikálj a szellemvilággal, a felsőbb létezőkkel. Nem kell konkrét kérdéseket feltenned, elég, ha csak átadod magad a pillanatnak.

-Mivel ez a nap "időn kívüli", a "most"-ot megtapasztalhatod segítségével. Ennek a megélése a legfontosabb, de egyben legnehezebb feladat is. Most élvezd a mostot! :)

Szeretettel teljes, a mostot megtapasztalni tudó, kreatív, szabad, csodás napot kívánok!

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8716332264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása