Lótusz

Lótusz

Milyen az érzelmi intelligenciád? Pszichológia teszt

2015. augusztus 21. - Lótusz_blogger

Pip Wilson brit pszichológus leginkább a viselkedészavarokat vizsgálta. Az alábbi tesztet a diákok tanulási nehézségeinek vizsgálatához készítette, de később kiderült, hogy a felnőtteknél az érzelmi intelligencia vizsgálatához is alkalmazható.

szemelyisegteszt.jpg kép: filantropikum


A fenti képet kell megnézni, és ki kell választanod a számodra legszimpatikusabb számú "emberkét". Aztán keresd ki az adott számú figura jelentését. Azt az emberkét válaszd, melyik leginkább szeretnél lenni.

Eredmények:

Ha az 1,3,6 vagy 7-es figura közül választottál, akkor nagyon motivált ember vagy. Nem félsz az élet akadályitól, a nehézségeken könnyen túljutsz.

Ha a 2,11,12,18, vagy 19-es emberkét választod, akkor te jó kommunikációs készségekkel rendelkezel, beszédes vagy, és nagyon segítőkész vagy.

A 4-es figura stabil személyiségű embert jelent,az életben könnyen megállja a helyét, sok álmát megvalósítja.

Az 5-ös ember levert, gyenge, erőtlen, gyakran fáradt.

A 13-as és 21-es figura belső konfliktusokkal küzdő személyt takar.Visszafogott vagy és nem szereted megosztani a problémáid másokkal.

Ha a 8-as figurát választottad, kicsit egoista vagy, magadra gondolsz. Hajlamos vagy elmélyülni a saját világodban.

A 9-es figurát választottad? Akkor te szórakozást kedvelő, boldog ember vagy.

Amennyiben a 10-es vagy a 15-öst választottad,akkor te egy nagyon optimista vagy és képes vagy alkalmazkodni az életben.

A 14-es figura azt szimbolizálja, hogy a figurát választó személy egy lelki traumát élt át, ezért érzelmileg szinte teljesen összeomlott. Súlyos krízisbe került.

Ha a 20-ast választottad, hatalmas önbizalommal rendelkezel. Igazi vezéregyéniség vagy,és szereted. ha a környezeted ad a véleményedre.

A 16-ost választottad? Te már belefáradtál abba, hogy mindig támogass másokat. Ezért megöleled azt, aki a 17-est választotta, aki arra vár, hogy minél jobban ráfigyeljenek.

Rád jellemző volt a figura jelentése? Lótusz Facebook

filantropikum.com

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5016332298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása