Lótusz

Lótusz

Lecsó olasz módra (á la bolognese)

2015. szeptember 02. - Lótusz_blogger

Lecsó! Imádom! Nyáron szinte minden héten főzök ilyen lecsót. Már lassan húsz éve így főzöm, és nem kolbásszal vagy tojással.

4

Hozzávalók

- fél kiló daráthús

- 6 - 8 pardicsom

-6-8 paprika

- 2 kis fej vöröhagyma

- egy marék gersli

- fűszerek

Elkészítése

A vöröshagymát kevés olajon megpirítom, hozzá teszem a darált húst, néhány percig párolom.

1

5

 

Majd hozzáteszem a karikára vágott paprikát, a héjától megfosztott paradicsomot és főzni kezdem. Negyed óra múlva hozzáteszem a gerslit, és tovább főzőm. Van, hogy egy közepes sűrített paradicsomot is hozzáteszek. Fűszerezem, sóval, borssal, oregánóval (olaszos fűszerkeverékkel).

 

4

2

3 

 Ha szereted az olaszos ízeket, próbáld ki te is! Jó étvágyat!

Ha tetszett a recept lájkold és oszd meg mással is!

Ha még több konyhai praktikára, receptre vágysz, kattints IDE.

Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr816332318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása