Lótusz

Lótusz

Erőt adó gondolatok a mostani válsághelyzetre

2015. szeptember 16. - Lótusz_blogger

A menekültválság rémisztő és kilátástalannak tűnik. Igen, bevallom, amikor belegondolok, a helyzet súlyosságába, félelmet és szorongást érzek. Ugyanakkor aggodalmat is, hogy mi lesz a hazámmal, az életemmel, a családommal.

A negatív erők nagyon igyekeznek ezt az anarchiát, kilátástalanságot fenntartani az emberekben, mert aki fél, mint egy kis vad állatka, döntésképtelen lesz és nem tud a helyzettel mit kezdeni. Minden infónak bedől ami a médiából árad.

Igen, tényleg lőnek a határon (gumilövedékkel), és igen, már valószínűleg vannak a hazánkban is terroristák. És igen, történhetnek szörnyűségek. De ha begubózunk, ha félünk, ha hagyjuk magunkat lefeketíteni a negatív energiákkal, akkor telesen lebénítjuk magunkat: a szellemünk remegni fog, a lelkünk szorong. És egyre inkább elvesztjük a kontrollt életünk felett. Nem dughatjuk a homokba a fejünket, ezek létező (akár rajtunk kívül álló) problémák, de ránk is hatással vannak.

De szerencsére manapság egyre többen érdeklődnek a spiritualitás, a szeretet, a hit iránt. Az embereknek szükségük van egy biztos pontra az életükben: akár Buddha, akár Isten... Nem véletlen, hogy ebben a válságban (lelki, szellemi és a hazánkat fenyegető külső erők miatt), össze kell fognunk! Azoknak, akik hisznek magukban, hisznek a bennük lévő teremtő erőben, összpontosítaniuk kell. Fényesíteni a világot, szeretettel megtölteni a lelkünket a környezetünket. EZ NEM A POZITÍV HOZZÁÁLLÁSRÓL SZÓL! Annál sokkal több: felelősség, tudatosság, teremtő erő. Mert ha te most a kialakult helyzet miatt elveszted a hited, félsz, rosszakat gondolsz más emberfajra (talán jogosan, talán nem), akkor ezt vonzod magadhoz. De ha együttes erővel nekiállunk és igyekszünk például ezt mondani, amikor eszünkbe jut:

"Minden rendszer teljen meg fénnyel és szeretettel"

- akkor tényleg tisztulni fog a szituáció, azok a helyzetek, rendszerek, melyek megrekedtek, egyszer csak egy mindenki számára elfogadható megoldást hoz felszínre.

Minél többet imádkozunk, meditálunk, tisztítjuk magunkat, a rezgésünk nő, és így a környezetünkre is pozitívan hatunk. Lehet, hogy azt érzed, hogy te milyen pozitív vagy, de a környezeted nem az - NE ADD FEL! Egy idő után észreveszik rajtad a változást és többet nem kóstolgatnak. Te csak legyél szeretettel mindenki iránt!

Hidd, hogy a szintednek megfelelően az ahhoz illő legjobb dolgot kapod meg. Ezért, ha jót akarsz magadnak, tegyél jót magaddal: tedd jobbá magad. Tedd jobbá a környezeted. Minél többen vagytok "jók", annál többen látják ezt és ők is szeretnék érezni a kiegyensúlyozottságot, a harmóniát, a stabilitást, ami belőled árad.

Ez hiányzik manapság nagyon az embereknek. Pedig saját magunkban ha megteremtjük az a bizonyosságot, hogy mindig jót kapunk, a szeretet mindent átfordíthat jó irányba, akkor valóban így is lesz. Mert "amint kint, úgy bent, amint fent, úgy lent".

Nyílj meg az őrangyalod felé, kérd a segítségét, a szeretetét, a védelmét, az útmutatását.

Imádkozz sokat, hallgass olyan zenéket, melyek tisztítanak és feltöltenek és motiválj minél több embert a környezetedben, hogy ők is legyenek tudatosak, szeretetteles fénylények! Mert minél többen vagyunk pozitívak, nem akarunk ártani sem  magunknak, sem a környezetünknek, hanem segítjük egymást, akkor az összefogásnak egyre nagyobb lesz az ereje, hogy a rossz dolgokat kisöpörje a világból.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=V_cHQ2AbNkY[/embed]

Áldás és szeretet kísérje utadat!

Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6916332334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferencné Jelencsik 2015.09.18. 14:18:49

Nem tudom, a játékotokban, tényleg nyertem egy telefont?

Lótusz 2015.09.18. 21:51:45

Nem tudom, hogy miről van szó :(

kendralinx 2015.09.22. 11:58:32

jókat írtál lótusz lehet veled privátba is beszélgetni?

Lótusz 2015.09.22. 13:40:05

Persze! :) A Facebook-on is tudsz írni nekem levelet, vagy itt a blogon keresztül van egy lehetőség, hogy üzenet a szerzőnek. Üdv, Lótusz
süti beállítások módosítása