Lótusz

Lótusz

Hogyan fordítsd javadra a szeptemberi energiákat?

2015. szeptember 18. - Lótusz_blogger

Már erősen benne járunk a szeptemberben. De az előttünk álló időszak lesz a legkeményebb, a legeseménydúsabb!

Aki most képes a változásra, változtatásra, az rendkívüli fejlődésben és sikerekben részesülhet. De ehhez bátornak, kitartónak, alkalmazkodónak és intelligensnek kell lenni ahhoz, hogy a legjobbat tudjuk kihozni magunkból és a helyzetből.

A szeptemberi energiák hatására többen is azt állítják, hogy szeretett bolygónk, a Föld rezgése 2-3 Hz-cel emelkedni fog. A rezgés növekedés az emberi DNS szerkezetére és a világ szerkezetére  is erőteljes hatást fog gyakorolni.

 

Bennünk a rezgésszint növekedése az intuíció térnyerésével, a belsőnk, és a tudattalan részeink megismerésével, érzékenységgel, és félelemmel jár majd. Félelemmel az ismeretlen iránt. De ha tudjuk, hogy a változás jót (is) hozhat nekünk, akkor nem kell félnünk!

Ahogy ránk hatnak az energiák, úgy a másik emberre is és a világra is. A Földön a rezgésszintváltozás politikai, természeti változásokat, esetleg katasztrófákat okozhat. Ez sem azért következik be, hogy nekünk rossz legyen, hanem azért, hogy ráébredjünk az igazi tudatunkra, felébredjünk, elfogadjuk, hogy nem az egónk a fontos, hanem az igazi belső valóságunk adhat gyökeret, biztonságot, fényt és szeretetet. Az embereket nagyobb összetartásra sarkallja.

Az energiaváltozás csúcspontja 2015. szeptember 28. napján 11 óra 11 perckor következik be!

A szeptemberi hónap előttünk álló eseményei még a 23-i napéjegyenlőség, mely a nyár és az ősz határát illetve a déli féltekén a tavasz és a tél határát jelöli. Ekkor is nagy energiaváltozások lesznek.

Szeptember 28-án teljes holdfogyatkozás lesz, és egyben ez a Vérhold napja is.

Egyes asztrológiai jóslatok szerint a pénzügyi világban eluralkodik a káosz és a politikai vezetők között is elég nagy lesz a fejetlenség.

DE!

Mindezek a változások hosszú távon a javunkat szolgálják: azoknak a lépéseknek a megtételére "köteleznek", melyeket eddig elodáztunk, akár félelemből, akár kényelemből. Hosszú távon mindez a fejlődésünket, a rezgésszintünk növekedését, a fény erősödését fogja elhozni számunkra!

Akár odafigyelünk a változásokra, akár nem, meg fognak történni. A spirituális fejlődésben nagyon higgadtnak és tudatosnak kell lenni, hogy valóban meg tudjunk változni és a körülöttünk lévő dolgok ne billentsenek kis az egyensúlyunkból.

Légy felkészült! És várj nyitott szívvel minden változást!

Áldás! Lótusz

Ha érdekesnek találtad a cikket, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9016332338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása