Lótusz

Lótusz

Legyél te magad a fény!

2015. szeptember 28. - Lótusz_blogger

Mottó: "A harcos arra törekszik, hogy minél jobban megismerje képességeit. Mindig ellenőrzi fegyverzetét, ami három dologból áll: hitből, reményből és szeretetből."

Aki a Földön él, senki nem hibátlan, senki sem bűntelen. Azért születtünk, hogy ledolgozzuk eddig karmánkat, hogy fejlődjünk, hogy rezgésszintünk emelkedjen, hogy tanuljunk. Azért, hogy a szeretet egyre magasabb fokait megéljük és átadjuk. Hogy megértsük a világot, és elfogadjuk saját magunkat és a többi embert. Hogy szeretetet hozzunk a világba. Hogy világítsunk, legyünk mi a fény.

Ahhoz, hogy másoknak szeretetet (fényt) adjunk, először magunkat kell magas szintre felhoznunk. A fény legyőzi a sötétséget (Jézus, a fény, aki legyőzi a vitát, a haragot, a szeretetlenséget és szeretetével mindent átalakít jóvá).

A fény a Világból, a Világűrből, a Fénylényektől (angyalok, szentek) érkezik hozzánk. Mi ezt az fényt befogadjuk, átrezegtetjük magunkat vele és továbbadjuk. Ha őszintén szeretünk valakit, és szeretetünket átadjuk neki, "fényt sugárzunk rá". Ebben a fényben a másik szebbnek, jobbnak tűnik. Ha ő is felrezegteti magát, akkor már ő is képes lesz a szeretetét továbbadni. (Ahol ketten, vagy hárman Jézus nevében összejönnek, ott Ő maga is ott van - ha ezt másképp akarjuk kifejezni: ahol ketten, vagy hárman összegyűlnek, és szeretettel csinálnak valamit, ott a pozitív energiák megsokszorozódnak.).

A világ sajnos, jelenleg tele van sötét erőkkel: háborús gócpontok, a pénzért való gátlástalan nyomulás, az emberek közötti szeretetlenség a sötétség (szellemi és lelki), nem viszi előrébb a világot. Szerencsére egyre többen vannak, akik a vitákat nem erőszakkal, hanem szelídséggel próbálják megoldani, illetve hitüket erősítve tudják, hogy ha ők szeretettel vannak a másik felé, akkor ezt fogják visszakapni (mégha ideig-óráig úgy is néz ki, hogy valaki folyamatosan próbál ellenük tenni, hinnünk kell a karmában, a jóban, ami majd kiegyenlíti az általuk generált rosszat és a karma miatt visszakerül hozzájuk. Minket ez ne riasszon el! Igyekezzünk egyre magasabb szintre kerülni, egyre fényesebbek lenni!

 

Hogyan lehetünk egyre fényesebbek?

1. Legyünk szabadok. Ne befolyásoljon bennünket az, ha a világban rossz dolgok történnek, vagy épp velünk rossz dolgok történnek. Mi is tehetünk róla. Ez egy jel legyen arra, hogy még inkább igyekezzünk jobbá, fényesebbé válni és ne hagyjuk el magunkat.

2. A fénylények akkor tudnak nekünk segíteni, ha engedjük, vagyis ha ellazultak vagyunk, vagy alszunk. Ezét törekedjünk arra, hogy minél többször meditáljunk, lazítsunk, hogy fel tudjanak tölteni, meg tudjanak védeni a fénytelenségtől bennünket.

"A fény harcosa tudja, hogy szívének csöndjében egyfajta rend rejtőzik, amely utat mutat neki."
 
 
 
Meditálás közben nyugodt, ellazult állapotban képzeljük el a békét, a nyugalmat, a szeretetet, a fényt körülöttünk, közeli környezetünkben, majd a világ többi szegletére is terjesszük ki ezt a pozitív érzést. Fényt kell adni a háború sújtotta területeknek, küldeni kell a fényt olyan területekre, ahol nagy a valószínűsége az emberek közötti feszültségnek.
 
3. Sportoljunk, legyünk a szabadban sokat! A mozgás felszabadít, oldja a stresszt és segít abban, hogy vérkeringésünk szabadabban áramolhasson. A gondolkodásunk megfelelő működését segítheti. És a gondolataink határozzák meg jövőnket.
 
 
 
4. Minden helyzetben maradjunk békések és nyugodtak. Számomra ez a legkeményebb lecke. Én elég hirtelen emberke vagyok és szeretem is kimondani, amit gondolok. De ha sikerül megállni egy pillanatra és az orrom előtt rondán rámvigyorgó problémát sikerül "levegőnek" néznem és hagynom, hogy akkor térjen vissza hozzám, amikor megvan a megoldás a fejemben, akkor minden sokkal gördülékenyebben történik: vagyis, ha nem megyek bele vitába, akkor nem tudnak rám negatív energiát nyomni (nem veszik el a fényem). És ez a legfontosabb. Ha még nem vagyok elég erős ahhoz, hogy higgadtan, nyugodtan és békével reagáljak le valamit, akkor igyekezzem elkerülni az ilyen helyzeteket.
 
5. Kérjünk áldást mindenre és mindenkire! Ha pozitív energiával közelítünk bárki felé, akkor ő is így fog reagálni. Ha negatívat küldünk, negatívat küld. Ez a vonzás törvénye. Butaság magunkat lealacsonyítani azzal, hogy energiát adunk olyan embereknek, akik tudatosan ártani akarnak másoknak. Csinálják, de rajtunk ne találjanak fogást. Ha Áldást és szeretetet küldünk nekik, illetve az Égieket megkérjük, hogy burkolják be, hogy ne tudjanak ellenünk semmit csinálni, akkor nem is fognak tudni. Legyünk mi az intelligensek, az "okosok".
 
"Az a legnyomorultabb, aki közönnyel szemléli mások nyomorát."
 
6. Imádkozzunk! Keressük és erősítsük a kapcsolatot az Égiekkel (az Atyával, a Fiúval, a Szentlélekkel, az Angyalokkal, a Szentekkel.) Kérjük, hogy fényükkel burkoljanak be, töltsenek fel és árasszák ránk szeretetüket.
 
 
"Hisz a csodákban, és mert hisz bennük, meg is történnek. Biztos benne, hogy a gondolkodása megváltoztathatja az életét, és mert biztos benne, meg is változik az élete. Bízik benne, hogy rátalál a szerelem, és mert bízik benne, rá is talál... Olykor kiábrándul, olykor megsérül... De a harcos tudja, hogy megéri hinni, és minden vereségre két győzelem jut. Ezt mindenki tudja, aki hisz."
 
Fényesnek lenni nem(csak) adomány. Ez egy feladat, amivel mi is hozzájárulhatunk a világ szebbé, jobbá tételéhez! Ez egy kötelesség, ha szeretnénk nyugodt, boldog, egészséges, szeretetteljes életet élni.
 
"A fény harcosa nem fél attól, hogy bolondnak nézik." ,-)
 
Üdv: Lótusz
 

Az idézetek Paulo Coelho: A fény harcosa című könyvéből származnak.

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is! Kövess a FACEBOOK-on is! Áldás!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816332358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása