Lótusz

Lótusz

Vonzd be az igazi párod az életedbe

2015. október 26. - Lótusz_blogger

.... mert mindenki boldog akar lenni! Az igazival...

2

A mai világban nagyon nehéz párkapcsolatot kialakítani valakivel. Az emberek felszínesebbek, könnyebben mondják a másiknak, hogy vége, még mielőtt lenne idő arra, hogy valami komolyabb kialakuljon köztük. Ha pedig házas vagy, az még nem készpénz arra, hogy boldog is vagy! De nem kell így lennie!

Mielőtt belevágnánk, mindenképpen le kell ülnünk és tisztáznunk kell magunkban azt, hogy kik vagyunk, hogyan jutottunk idáig és mit szeretnénk elérni.

Ehhez azt ajánlom, hogy köszönjük meg mindazt, ami idáig eljuttatott bennünket. Ezt megköszönhetjük egy imával (pl. Mi Atyánk, és felsoroljuk, hogy mit köszönünk), vagy meditálással: relaxált állapotban szeretet és hálát küldünk azoknak az embereknek, tárgyaknak, melyek ideáig elkísértek bennünket, vagy épp le is írhatjuk. Igen! Legyünk őszinték magunkhoz. Igen valószínűleg mi is hibásak vagyunk abban, hogy most itt tartunk, ahol tartunk. De ez a hely és idő egy vízválasztó az életünkben. Ha nem így alakult volna az eddigi életünk, akkor most nem lennénk az érettség ezen fokán. Bár lehet, hogy kudarcként éljük meg ezt a helyzetet, de ez egyben lehetőség is számunkra, hogy továbblépjünk, fejlődjünk és egy magasabb lelki és szellemi, szeretetteljes szintre kerüljünk.

Ha sikerült szembenéznünk a múltunkkal, akkor ez egy bizonyos fokú nyugalmat ad számunkra. Innen már tudunk építkezni. Újra felépíthetjük az életünket és ez egy sokkal magasabb szintű és örömtelibb lesz, mint ami eddig volt.

Ha átgondoltuk, mi az, ami idáig eljuttatott, akkor el kell engednünk. Szembesülsz a hibáiddal, de csak azért, hogy később talán ne kövesd el újra ezeket. Bocsássunk meg magunknak és annak az embernek, aki (szerinted) a boldogtalanságunkat okozta.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bKTV9bHvfQM[/embed]

Ha idáig eljutottunk, akkor már csak a legszebb rész vár Ránk! Már "csak" meg kell alkotni a jövőt. Üljünk le és képzeljük el, hogy milyen szerelmet, milyen kapcsolatot szeretnénk, milyen társra vágyunk. Írjuk le, vizualizáljuk, teremtsük meg magunknak mindazt, amire vágyunk! Érezzük úgy és higgyük el, hogy már megkaptuk a vágyott társat. Lássuk magunk előtt, és legyünk nyitottak. Adjunk alkalmat arra, hogy ránk találjon az igazi.

 [embed]https://www.youtube.com/watch?v=AKmZ7aU4QWw[/embed]

Ha már megtaláltuk az igazi társat, akkor a legfontosabb, amit tehetünk, hogy szeressük. A szeretet 10 titkát az alábbi videóban találod.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=dUxfps3RUbM[/embed]

 +1. tipp: Ha nem akarjuk ezt a feladatot egyedül véghezvinni, akkor kérjük Égi segítőinket, hogy segítsenek, hallgassák meg kérésünket, vezessenek és hárítsanak el minden akadályt a szívünk vágyának elérése elő. Kérhetjük pl. Szent Ritát, vagy a Szerelem Angyalát.

+2. tipp: Feng shuival vonzd be az igazit (A konkrét feng shui tippekért néhány nap múlva térj vissza az oldalra.)

Áldás, Lótusz

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is! Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr316332426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása