Lótusz

Lótusz

Kate Winslet üzenete a szépségről: minden nőnek

2015. november 08. - Lótusz_blogger

Kate Winslet, világhírű és gyönyörű szép színésznő a szépségről. Gyermekkorában sok kritikát kapott külseje miatt. Szeretné, ha a világban kevesebb bántás és több elfogadás és szeretet lenne.

„Tudom, hogy kissé molett vagyok, nagy a lábam és néha a hajam borzasztóan néz ki. Mikor tinédzser voltam (és néha most is úgy érzem magam), a lányokat szinte sosem dicsérték meg alakjuk, arcuk, hajuk, szemük miatt.

Legtöbbször csak negatív megjegyzéseket hallottam. Mostanra tisztában vagyok azzal, hogy az ilyen megjegyzéseket tévő embereknek magukkal van bajuk, azért bántanak, sértegetnek másokat is.

Ma egy olyan képet teszek közzé magamról, amin egy deka sminket nem viselek. Tudom, hogy vannak ráncaim, de most nem ez a fontos. Azt szeretném, ha úgy látnátok, ahogyan valóban festek. Szeretném, ha elfogadnátok és szeretnétek magatokat, úgy ahogyan vagytok, a hibáitokkal együtt.

 

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet az ismerőseiddel, hogy minden rosszindulatú ember tudja, hogy mit gondolunk róluk, és azt, hogy egyáltalán nem érdekel a negatív, pusztító véleményük. Döntsük el, hogy többé nem hallgatunk rájuk, és többé nem esünk áldozatul nekik, akik képesek gúnyt űzni más emberek nemi, faji, vagy etnikai identitásából”.

Áldás! Lótusz (Facebook: ITT)

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1416332442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása