Lótusz

Lótusz

Kérd az angyalok segítségét és figyelj a jelekre!

2015. december 08. - Lótusz_blogger

Az angyalokat az látja, aki elfogadja a fényt. És átszakítja a sötétség szövetségét. (Paulo Coelho)

Az Angyalok folyamatosan mellettünk vannak. Még olyankor is itt vannak, ha nem veszünk róla tudomást. Pedig rengeteg mindenben segíthetnek nekünk. Fénylények, különleges, pozitív energiájuk van. Körülölelnek bennünket. Az őrangyalunk születésünk pillanatától kezdve velünk vannak.

Micháel arkangyalról már meséltem neked (ITT). Ő a védelemben, a terheink hordozásában segít. Kékes-türkizes fénnyel érkezik.

 

Rafael arkangyal, zöldes színű ruhában van. Ő a gyógyulásban, gyógyításban segít. Kérheted segítségét magadra, szerettedre, háziállatodra. Ha gyógyító vagy, akkor is kérheted energiáját.

Gábriel arkangyal nevét főleg karácsony környékén halljuk sokat. Ő volt az, aki Égi hírnökként jelent meg, a Kisjézus megszületését jelentette be. Gábriel segítségét kérhetjük gyermekáldással kapcsolatban, a terhesség idején és a szüléshez is. Emellett segít azoknak, akiknek fontos a munkájukhoz a jó kommunikáció: a tanároknak, íróknak.

Jofiel a fizikai világ megszépítésében segít. Amolyan „feng shui angyal”, aki arra buzdít, hogy számold fel magad körül a rendetlenséget, és ajándékozd el azokat a dolgokat, amikre már nincs szükséged. Segít a testi-lelki-szellemi rendrakásban.

Chamuel (ejtsd Samuel) arkangyal az elveszett tárgyak megtalálásának specialistája. Azonban ennél nagyobb dolgokban is kérheted a segítségét: a számodra legmegfelelőbb munkahely, legjobb párkapcsolat, legkényelmesebb otthon megtalálásában is segít.

 

Az angyalok segítségét bármikor kérhetjük (bár többször ott vannak mellettünk, mint gondolnánk). A legnehezebb szituációkban annyira feszültek vagyunk, hogy nem vesszük észre őket. Ilyenkor kérhetjük őket, hogy adjanak jelet. Milyen jelek mutatják, hogy Angyal áll melletted?

 

Az angyali jelenlét jelei - minden érzékszervünkre hatnak:

  • tollpihe - az angyali szárny meglebbenését mutatja;
  • érme felbukkanása
  • angyalkás ajándékot, képet kapsz - ismerősöd valószínűleg egy angyalka sugallta az ajándék megvásárlására
  • fényvillanások - energiájuk így is megjelenhet
  • angyali formák megjelenése virágban, felhőben, vagy képen
  • zenében: ha az angyal, angel szót véletlenül is kifüleled egy-egy zeneszámból
  • szeretet érzése: amikor "ok nélkül" melegséget, szeretet, örömöt, boldogságot érzünk; úgy érezzük, mintha körbevenne bennünket pozitív meleg érzés
  • ízek, illatok: pl. a liliom a mennyország illata, de akár a rózsaillat is utalhat Égi segítőnk jelenlétére

 

Fényük, pozitív energiájuk körülölel, feltölt szeretettel, megnyugtat és jó ötletek végrehajtására sarkall bennünket. Minden témában megkeresheted őket, ők mindenben a javadat akarják. Próbálj lazítani, legyél nyitott és szeretettel várj a jelekre, melyet neked küldenek. Szeresd magadat, másokat és az Égieket!

Még több angyalos cikket ITT találsz.

Áldás! Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6816332512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szikla Szilard 2016.04.05. 20:28:22

En azt szeretnem,hogy lehesen szemelyesen is beszelni ,arrol amit nem akarok,mert nincs benne bekesegem,legyen az kapcsolatrol,vagy masrol.Akik negative energiat kozvetitenek,nem vagyok hajlando baratkozni veluk.Energia vampirok.Errol szeretnek ,szemelyesen beszelgatni .
süti beállítások módosítása