Lótusz

Lótusz

Így lesz a 2016-os év életed legjobbja

2015. december 20. - Lótusz_blogger

Tavaly év végen nagyon sokan olvastátok az Új év indításáról és az előző lezárásáról szóló cikkem. Érdemes azt is megnézned, mielőtt belevágsz a mai napi kalandba.

Egy nagyon szuper, az év lezárását és az új év elindítását segítő füzetet találtam. Ezt én karácsonykor fogom kitölteni, mert akkor béke, és nyugalom van. Nemcsak kinn, de a lelkekben is és ez komoly dolog, mégha játékosnak is tűnik. Nem véletlen, a blogom mottója: "A jövő az, amit felépítünk". Mert bár vannak segítőink: angyalok, istenségek, az Égiek... De ha mi nem tudjuk, merre tartunk, akkor ők sem tudnak segíteni nekünk. Ezért ajánlom számodra is az INNEN letölthető, A 2015-ös évet lezáró és 2016-os évet megtervező füzetet. Nyomtasd ki a füzetet, majd szánj rá legalább egy órát. Kitöltheted egyedül is, vagy inspiráló és meghitt társaságban is. Olyanok közt, akikkel őszinte vagy és nem nevetnek ki az álmaidért.

 

Ez az egész mozgalom egy nemzetközi szerveződés, melyhez egyre többen csatlakoznak Magyarországon is. Az Éviránytű mozgalom célja, hogy minél több legyen a sikeres ember.

Akik már kitöltötték, nagyon jó véleménnyel vannak a YearCompass-ról:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Rd2-ERttOVk[/embed]

Mi az, hogy Éviránytű?

Az Éviránytű / YearCompass egy nemzetközi mozgalom, aminek a tagjai lezárják az előző évüket és megtervezik a következőt.

Egyedül csináljam, vagy többen?

Csinálhatod egyedül, de rendezhetsz nyugodtan egy eseményt is - hívd meg a barátaidat magadhoz, vagy egy kávéházba és töltsétek ki az Éviránytűt együtt.

Ez akár egy szuper szilveszteri program is lehet egy baráti/családi társaságban!

Jó szórakozást és sok sikert kívánok!

Ha hasznosnak találtad a cikket, oszd meg mással is!

Áldás! Lótusz (Facebook)

yearcompass,com

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6216332572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása