Lótusz

Lótusz

Nostradamus top 10 jóslata 2016-ra

2015. december 26. - Lótusz_blogger

Michel de Nostredame (Nostredamus) rengeteg meglepő és tragikus eseményt látott előre a történelem során, akár háborúkról, akár a világ menetét megváltoztató politikusokról, felfedezőkről volt szó. Megjósolta az ukrán és szír válságot, de a harmadik világháborút is megjövendölte. Íme a 10 legérdekesebb jóslata 2016-ra.

10. Az USA utolsó elnöke Obama lehet

Nostradamus megjövendölte, hogy színesbőrű elnöke lesz az Egyesült Államoknak és 2013-ban Obama nyeri a választást. Ebben a jóslatában azt is állította, hogy ő lesz az utolsó amerikai elnök. Ez talán jelentheti azt, hogy az USA már nem lesz szuperhatalom. De ki lép majd a helyére: Kína, Észak-Korea, Oroszország? Ez még a jövő zenéje.

9. Meglepő időjárási jelenségek

Nostradamus szokatlan időjárás változásokat és természeti katasztrófákat jósolt 2015-re, mint például: „A víz magasabbra emelkedett, mint a föld. Láttam havat tavasszal a 2015-ben a világ egyes részein, valamint szokatlan hőmérsékleti változásokat.” Ezek egy része tényleg megvalósult és a jós szerint ezek a szokatlan jelenségek folytatódni fognak.

8. Szokatlan bolygóegyüttállások

Nostradamus hihetetlen bolygóegyüttállásokról, és egyéb csillagászati változásokról is ír, melyek jelentős változásokat hoznak majd a Földre is. Lehet, hogy ezek újabba földrengések és szökőárak  megjelenését okozzák majd.

7. Tűz a Közel-Keletet

Nostradamus arról is ír, hogy a kőolajtermelő területeken Közel-Keleten hatalmas tüzek lesznek (gyújtogatás miatt). Emellett problémákat vetít elő az 2016-os elnökválasztás során is. Talán ez a két esemény összekapcsolódik?

6. Robbanások a Közel-Keleten

Jóslatai szerint sok robbanás várható a Közel-Keleten. Nostradamus szerint repülőgépek szállnak le. A Közel-Keleten igen sok polgárháborús konfliktus alakult ki az utóbbi 4 évben. Az arab tavasz több mint 10 országban csapott át háborúvá, többek között Egyiptomban, Tunéziában, Szomáliában, Líbiában, Bahreinben és Szíriában. 2014. március 8-án eltűnt a Malaysia Airlines Flight 370 utasszállító repülőgép, és egy másik gépet majdnem kilőtt egy észak-koreai rakéta, 2 nappal korábban.

5. A világ vége

Nostradamus arról is írt, hogy az iraki háború az első fontos jele a világvégének. De sok egyéb „előrejelzés” is figyelmeztetett már bennünket erre, köztük például a maják jóslata. 2012-ben "megúsztuk". És most?

4. Fehér Ház-játékok

Nostradamus azt írta, hogy a Fehér Ház egy háborús realityt játszik a világgal. Azt tervezi, hogy elpusztítja a világot. Az első célpontja a Közép-Kelet lehet. Az amerikaiak a „demokrácia” nevében, illetve a terrorizmus elleni fellépésével nemcsak az ISIS ellen harcol, hanem igyekszik a világtérképet átrajzolni.

3. A lengyeleknek melegük lesz

Ennek talán nem is olyan kicsi a valószínűsége: a globális felmelegedés következtében a tudósok megerősítették ezt az információt. Mivel a hőmérséklet folyamatosan emelkedik az Északi-sarkon, ezért ez a prófécia (egyszer) biztosan valóra válik. (Nézd meg hogyan olvadnak a gleccserek a sarkvidéken: ITT).

2. Izrael sorsa

Izrael sorsa még elég homályos, bár Nostradamus római levele 32. pontjában azt írja, hogy Jeruzsálemet megtámadják, és majd a nyugatiak segítenek majd Izraelnek legyőzni az ellenséget.

1. Oroszország segíti a békét

Az oroszok eddig nem szövetkeztek az európaiakkal, viszont Nostredamus szerint, amikor bekövetkezik a háború, az északi király (Oroszországra utalás) közbe fog lépni. Bár nem szívjóságból, hanem talán a világuralmi céljai eléréséért. Lehet, hogy a 2014-ben kitört krími háború már ennek az előszele volt?

Sok a kérdés, de hamarosan megtudjuk a választ.... Oszd meg a cikket mással is, ha van kedved.

Ez vár Rád 2016-ban a kínaiak szerint: A Majom Éve

 A japán horoszkóp szerint: ITT.

A SZÁMMISZTIKA szerint.

 

Áldás! Lótusz (Facebook)

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916332586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi15x 2015.12.28. 12:58:44

Az senkit nem zavar, hogy Notredamus 1566-ban meghalt, az USA pedig Notredamus halála után több, mint 200 évvel később, 1776-ban született?? :D

Tomi15x 2015.12.28. 13:02:03

Az senkit nem zavar, hogy Notredamus 1566-ban meghalt, az USA pedig Notredamus halála után több, mint 200 évvel KÉSŐBB , 1776-ban született??

Tomi15x 2015.12.28. 13:03:12

Hé, az senkit nem zavar, hogy Notredamus 1566-ban meghalt, az USA pedig Notredamus halála után több, mint 200 évvel KÉSŐBB , 1776-ban született??

Tomi15x 2015.12.28. 13:04:35

Hogy létezik az, hogy egytlen hozzászólás sem látszik???

Tomi15x 2015.12.28. 13:06:11

Gratulálok! Lehet hozzászólni, csak éppen nem jelenik meg.
süti beállítások módosítása