Lótusz

Lótusz

Lorenzonak, a suttogónak bármit megtesznek a lovai

2015. december 28. - Lótusz_blogger

Egy ló hosszútávon 1,2 lóerő teljesítményre képes, de csúcsteljesítménye majdnem 15 lóerő! Ezek a hatalmas állatok érzékenyek, erősek, szabadságkedvelők. Akár önfejűnek is mondhatnánk őket. De van olyan ember, egy suttogó, aki bármire meg tudja őket kérni, és akár egyetlen szó nélkül azt csinálják nekik az állatok, amit szeretne.

A lovak leírhatatlanul szépek, erőt és önbizalmat sugároznak. Erejük a természet végtelen nagyságát érezteti velünk. Intelligensek, okosak, szinte bármire megtaníthatók. A lovak sokáig szabadon éltek, és a száguldásuk egyébként is a végtelenséget, a szabadságot szimbolizálja számunkra.

A lóterápia során a betegek, felnőttek és gyerekek számára egyaránt nyugalmat, bizalmat árasztanak, valami ősi kötődést élhetünk át újra velük. A lovak önállóak, de aki nagyon szereti őket, illetve ért hozzájuk, szinte bármit meg tud csináltatni velük. Pl. Lorenzo, a francia származású férfi, aki 12 lóval olyan "mutatványokra" képes, melyet nem tud bárki...

Íme ez a magával ragadó videó, melyet nem felejtesz el:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=EP-Xw6W2JZ0[/embed]

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8016332592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása