Lótusz

Lótusz

Pénztárcád ezt árulja el személyiségedről

2016. január 04. - Lótusz_blogger

Mielőtt bárki felháborodna, hogy miért akarok turkálni mások pénztárcájában.... Meg kell, hogy nyugtassalak! engem csak a bukszád külleme érdekel, nem az, amit benne tartasz. De hidd el, ez is eleget elmond tulajdonosáról! :)

1. Virágos, romantikus pénztárca

A virágos, csajod, vagy éppen bézs, földszínű pénztárca tulajdonosa egy valódi álmodozó. Imádod a nőiességed hangsúlyozni. Nagyon érzékeny vagy és empatikus másokkal kapcsolatban. Segítőkész vagy, ezért környezeted felnéz rád. Családcentrikusak, állatbarátok. Könnyen elcsábíthatók szép szavakkal, de sokszor csalódnak.

 

2. Baglyos buksza

Ha baglyos pénztárcád van, imádsz a középpontban lenni. Sokat beszélsz, és népszerű vagy baráti körödben. Az unalmat, az otthonülést utálod. A bulik királynője vagy. Élénk a fantáziád, kreatív vagy és csapongó.

 

3. DIY, saját magad által készített pénztárca

Amilyen egyedi a pénztárcád, te magad is éppoly egyedi személyiség vagy. Az egyéniséged az öltözködésedben és a lakásod berendezésben is visszatükröződik. Szeretsz szépet alkotni, számodra ez egyfajta "terápia". Bár nem vagy kalandozó típus, nehezen állapodsz meg. A hangos bulik helyett inkább az otthoni beszélgetős partikat kedveled.

 

4. Elegáns és klasszikus

Általában egyszínű, sötét színű pénztárca a sikeres és céltudatos nő ismérve. Ha kinézel magadnak valamit, mindenképpen meg akarod szerezni. Egészséges önbizalommal rendelkezel. Mások beképzeltnek tarthatnak. Távolságtartó és hűvös vagy, de ha valakit megkedvelsz, mindenben támogatod.

 

5. Férfias bőrtárca

Ha a férfiaknak "szánt" barna bőrtárcád van, akkor nem vagy aggodalmas típus. Higgadt és határozott vagy. Felnéznek rád. Nehezen mutatod ki az érzéseidet, de ha szerelembe esel, hűséges vagy és házasságpárti.

Rád jellemző?

Áldás! Lótusz (Facebook)

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9416332608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása