Lótusz

Lótusz

Feng shui tippek a szerelem bevonzására

2016. január 18. - Lótusz_blogger

Hamarosan itt a Valentin-nap. Ha nem szeretnéd egyedül tölteni, próbáld ki az alábbi tippeket.

Az első és legfontosabb, hogy minden változás "átíródáshoz", illetve egy új szokás kialakításához min. 21 napra van szükség. Tehát, ha egy új pasit szeretnél, és a Valentin-napot  nem az Anti-Valentin-napot ünneplő pasiutáló barátnőiddel szeretnéd tölteni az estét, akkor tegyél azért, hogy egy szuper romantikus randit is tölthetsz a "leendő" pároddal.

Hol található a "szerelem sarok"?

A feng shui szerint a szerelem területe a bejárathoz képest a jobb távolabbi sarok. Ez nemcsak egy sarkot jelent, hanem egy kis részt (a lakás alaprajzát 9 egyenlő részre osztjuk, és így a legtávolabbi sarok lesz a szerelem sarok.)

Mit kell tudni a szerelem területről?

  • a föld elemhez tartozik;
  • földszínekkel táplálhatjuk az energiákat;
  • a páros számú holmik területe;
  • a pirosak, rózsaszínek felpezsdítik a terület energiáit;
  • a kristályok közül a rózsakvarc erősíti a szerelmi energiáit.

1.A földszínek egyensúlyba hozzák a területet: a sárgák, barnák, drappok, szürkések tökéletes alapot adnak a szerelem területének. Azonban, hogy felpörgessük a szerelmi életünket, bedobhatunk rózsaszínt, pirosat, lilát. Bár a szerelem színe a rózsaszín, piros, ne vidd túlzásba! A hálószobában ezek a színek nem segítik elő a nyugodt alvást.

 

2. Páros számú tárgyakat helyezz el itt: gyertyát, éjjeliszekrényt, puffot, párnát...

 

3. Fények

A fények-hangulatvilágítás, gyertyák, melegséget árasztanak, felébresztik a bennünk lévő tüzet. Gyújtsunk gyakran gyertyát (piros színű a legjobb), hogy árassza a romantikus hangulatot.

 

4. Rózsakvarc

Nemrég leírtam, hogy miért imádom a rózsakvarc-ásványt (ITT olvashatod). A szerelem életterület köve, mert a szeretetet árasztja. Vannak például szív alakú kövek, melyek amellett, hogy jó hatással vannak a szerelmi életünkre, még dekoratívak is!

 

5. Zöld növények

Csak friss növényeket tartsunk itt! Legyenek élénkek, virulóak, és semmiképp ne legyenek szúrós-hegyes leveleik.

 

6. Babarózsa

A babarózsa virág a szerelem jelképe. Helyezzünk el itt a virágból, ezzel is bevonzzuk a szerelmet.

 

7. Ló szobrok

A feng shuiban  a ló, a vágtató ló a hozzánk siető jövendőbelinket jelképezi.

 

8. Kacsapár

A kínaiak (a Feng shui tőlük származik) a kacsapárt a hosszú, boldog élettel, a házassággal azonosítják. Ha ezt a jelképet kiteszed a szerelem sarokban, rád találhat a boldog párkapcsolat.

 

9. Beszéljünk az ágyról!

A hálószobában az ágy legyen kétszemélyes (egy személyes ággyal nem valószínű, hogy be tudod vonzani a párodat). Legyen franciaágy. Legyen kényelmes, jól körüljárható. Az elrendezésének elég fontos szabálya: a lábad ne legyen az ajtó felé. (Mert a halottakat viszik ki a házból így.). Ha lehetőség van rá, akkor legyen valamennyire elszeparálva, ne ez legyen a ház leghangsúlyosabb eleme.

+1 tipp: Ha a hálószobád nem a szerelem életterületen van, nem kell kétségbe esni! Az is jó, ha egy kis szerelmi szentélyt csinálsz azon a területen, páros szobrokkal, gyertyákkal, kacsákkal.... Vagy olyan dolgokkal, melyek számodra a szerelmet és a romantikát szimbolizálja, legyen az akár egy kép, mely szerelmespárt ábrázol, vagy éppen egy romantikus szobor.

Remélem sikerült ötletet és ihletet adnom... Vágj bele! Nem veszíthetsz vele semmit! ;-) De nyerhetsz! :)

Még több tippért kattints IDE!

Áldás! Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2416332634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása