Lótusz

Lótusz

Őrangyalod rád vár!

2016. január 19. - Lótusz_blogger

Ha hiszed, ha nem, életedet a fogantatás pillanatától kezdve Őrangyalod vigyázza. Minden lépésed figyeli, minden nagyon nehéz helyzetben közbeavatkozik.

Az angyali hierarchia "csúcsán" az Arkangyalok állnak.

 

Mihály Arkangyal

Ő a védelem, a harc, a tisztítás angyala, az Isteni seregek vezetője. Amikor úgy érezzük, hogy "megültünk", nem haladnak a dolgink, és olyan fura negatív megérzésünk van, olyankor célszerű kérni tőle, hogy tisztítsa a környezetünket, bennünket. (Még itt olvashatsz róla).

Gábriel Arkangyal

Ő az Isteni hírnök. Máriát ő értesítette arról, hogy fiút fog szülni és hogy a baba a Szentlélek által van. Gábriel jelzett a három királyoknak is, hogy induljanak el és köszöntsék az új királyt.

Gábriel a kommunikációban, írásban, fogalmazásban segít. Tanárok, írok, bloggerek ( :) ) munkájára jó hatással van.

 

Rafael Arkangyal

Rafael a gyógyításban segít. Az ő színe a zöld. A zöld egyébként is gyógyító szín, ezért ha betegek vagyunk kérjük magunkra Rafael Arkangyal zöld színű, gyógyító palástját magunkra, és Rafael Arkangyal gyógyító csatornáját, fényét.

 

Metatron Arkangyal

Metatron a tudás, az intuíció, az értelem angyala. Színe a lila. Kérhetjük tőle a tudást, az összefüggések helyes meglátását, és a megérzéseink jó használatának képességét.

 

Ariel Arkangyal

=Isten oroszlánja. A kalandok, a természet, az állatok angyala. Segít a harmónia megteremtésében. Új energiákat hoz az életedbe.

Uriel Arkangyal

Az igazság Arkangyala. Segít hivatalos ügyekben.

 

 

Az Arkangyalok hierarchiájában következnek az Angyalok. Ők egyes életfeladatok, feladatokat képviselnek és ezeknek a feladatoknak a megoldásában segítenek bennünket. Van például angyal a szerelemnek, a bőségnek, a gazdagságnak... mindennek.

És van még a korábban említett Őrangyalod, aki folyamatosan melletted van és figyel rád.

 

Az Angyalok, Arkangyalok folyamatosan itt vannak körülöttünk, de segíteni leginkább akkor fognak, ha megszóltjuk őket. Mert ők csak akkor "avatkozhatnak" az életünkbe, ha engedélyt adunk rá. Tehát mindig kérnünk kell őket konkrét ügyekben. De az Őrangyalodat elég magadhoz hívni és naponta köszönteni, és akkor mindenben segít, amiben tud. A segítség nem mindig onnan jön, ahonnan várod és nem is biztos, hogy abban a formában, ahogyan azt te elképzeled. Ők az életfeladataidnak megfelelő lépésekben segítenek.

 

Az Őrangyalod kérheted imádkozás közben: felajánlasz neki egy imát és kéred, hogy mutassa meg jelenlétét számodra. A következő időkben valószínűleg kapni fogsz jeleket: angyalos képek, zene, esetleg könyv kerül a kezedbe, vagy épp egy madártoll egy olyan helyen ahol sehol egy madárka. Vagy nagyon jó illatok, isteni zene formájában.

Íme egy gyönyörű angyali meditációs zene:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=5x9g1L7hKdw[/embed]

Őrangyalod pedig az alábbi meditációval hívhatod:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=sWgxg8XhO8I[/embed]

Próbáld meg, figyelj oda, keresd a kapcsolatot, élj szeretetben!

Áldás!  Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5316332636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása