Lótusz

Lótusz

Ezt hozza neked a Majom éve

2016. január 22. - Lótusz_blogger

2016. február 8. napján a Majom évébe lépünk a kínai horoszkóp szerint. Az Tűz Majom éve 2017. január 27-ig fog tartani. Mi vár az egyes jegyekre?

A Majom évéről általánosságban elmondható, hogy nagyon változékony: gyorsan változó események sorozatára számíthatunk az évben. Mind gazdasági, mind politikai szempontból érvényes ez a tempó, aki észreveszi a lehetőségeket, komoly sikerekre tehet szert.

A tudomány területén is sok újításra számíthatunk, viszont a majmok erőszakosak, és ez a Majom évében is meg fog mutatkozni: bűncselekmények, forradalmak is kitörhetnek.

A Majom kísérletezős aspektusa színt visz a divatvilágba is és a művészetebe is. Az egyén tehetségének megcsillogtatását is ígéri ez a jegy. Nézzük meg jegyenként, kinek mit ígérnek a csillagok? Kezdjük a Majommal.

Majom

A Majom számára ez egy nagyon sok lehetőséggel teli év lesz. Mivel leleményes, újító szellemű, ezért bátran fogjon új vállalkozásba. Nemcsak a család, a barátok, de a szerencse is mellé fog állni. Bár nehezen lendül bele a munkába, ha egyszer beindult, akkor szárnyal. Figyeljen az érzésire, ne akarjon mindenkin átgyalogolni! A barátok megsokasodnak, de azért figyeljen oda a családra is. Ők mindig mellette állnak és jó tanácsokkal is elláthatják.

Kakas

A Kakas számára a Majom éve nagy lehetőségeket tartogat. Viszont sok fontos dolog gyorsan fog történni, ami azt jelenti, hogy nagy jelentőséggel bíró döntéseket gyorsan kell meghoznia. A munkahelyén előrelépésre számíthat, illetve új feladatokra. A Kakas nehezen lép, csak ácsorog, most viszont időben kell lecsapnia a lehetőségekre. Anyagilag jó év elé nézhet, azonban ne költsön túl sokat, inkább egy picit spóroljon.  A magánéletben várhatóak negatívabb események, de ezeket is meg kell oldania idén, hogy akésőbbiekben ne hasson rá negatívan a kialakult helyzet. Barátai és családja mindenben mellette állnak.

Kutya

A Kutya számára is nagyon kedvező év jön el a Majom évével. Munkahelyén megbecsülik, de máshonnan is kap ajánlatot, melyek lehet, hogy munkahely-változtatásra csábítják. Érdemes belevágnia, mert az új körülmények sokkal jobb feltételeket kínálnak számára. Bár a munkanapok hosszúra nyúlhatnak, nem szabad elfelejtkeznie a kikapcsolódásról, szórakozásról, és persze a családról sem. A család nagyon sok örömet és meglepő pozitív eseményeket tartogat számára.

Disznó

A Disznó számára a Majom éve a munkában állandóságot a magánéletben pedig kiteljesedést, örömöket fog hozni. Bár néha be kell látnia, nem mindig neki van igaza, és segítséget is bátran kérhet a körülötte lévőktől. Munkahelyén igyekezzen még pontosabban és jobban odafigyelve dolgozni, ez meghozza számára a sikert. Legyen továbbra is hatékony és megfontolt életének minden területén!

Patkány

A Patkány számára a Majom éve új lehetőségeket tartogat mind a munka, mind a magánélet területén. Egy régóta dédelgetett karrierálma a kemény munkának köszönhetően idén megvalósulhat. Ez nemcsak erkölcsi, de anyagi elismertséget is jelent számára. De ne legyen túl költekező! Magánéletében is pozitív változások jöhetnek: a pártalan Patkányok megismerhetik párjukat, a már kapcsolatban élők megházasodhatnak, de akár gyermek születését is ígéri az esztendő. A sok esemény közben azonban igyekezzen odafigyelni magára is: iktasson be néha-néha pihenést is a pörgésbe!

Bivaly

A Bivaly, a lassan, de biztosan hozzáállás híve. Idén a megfontoltsága feltűnik majd főnökének is és lehet, hogy feljebb léphet a ranglétrán. Akik munkahelyet keresnek, azok pedig idén megkaphatják álmaik állását. Mivel a Bivaly a magánéletben sem az ugrálós fajta, idén a Majom évében, mivel felgyorsul minden, mégis lépni fog: pl. összeköltözhet párjával, vagy akár még házasságra is adhatja a fejét. Nemcsak a külsőségekben találja majd meg az örömöt, mert gyes Bivalyok a személyes fejlődésükben is nagyot léphetnek előre: akár új dolgok elsajátításával, valami tanfolyammal.

Tigris

A Tigris szereti az újításokat, de idén inkább maradjon a kitartó munka mellett. Ez nem azt jelenti, hogy nem fog esetleg magasabb pozíciót megkapni, de mindvégig higgadtnak és türelmesnek, kitartónak kell lennie. Mivel sokminden érdekli, majd oda kell figyelnie, hogy ne aprózza el energiáit. Magánéletében is sok pozitív változást élhet meg, sok barát veszi körül. Az utazás is megadatik számára. A bürokráció kicsit megnehezíti életét, de kellő rugalmassággal ezt is meg fogja oldani.

Nyúl

A Nyúl számára a Majom éve pozitív változásokat hozhat. Egy régóta dédelgetett karrier-, vagy vállalkozási álma megvalósulhat. Bár jó szervező és ügyesen bánik a pénzzel, a Majom éve nem várt kiadásokkal terhelheti meg pénztárcáját. Legyen mindig nyitott az új lehetőségekre, és mindenképpen figyelje környezetét, hogy mindig időben tudjon lépni. A szívügyek kedveznek számára, és sokat kikapcsollódhat igaz barátaival is.

Sárkány

A Sárkány megfontolt, mindig kivárja a megfelelő időt a váltásra. Ez az idő a Majom évében fog elkövetkezni számára. Ebben az évben változtathat munkakörülményein, akár még munkahelyet is válthat. Ne veszítse kedvét, ha az első lehetőséget nem Ön kapja. Eljön az ő ideje is. A lényeg, hogy ne bízza el magát, hanem legyen nyitott. Munkájában viszont nincs helye a félvállról vevésnek, mert a legapróbb hibáját is kiszúrják. A Majom éve alkalmat ad új hobbik elkezdésére is.

Kígyó

A Kígyó megbízható munkaerő, szeret egyedül dolgozni, de a Majom évében meg kell próbálnia csapattagként viselkedni. Ha így tesz, bevételei növekedhetnek és így a környezetén is tud fejleszteni: akár új lakással, vagy a meglévő szépítgetésével, vagy akár egy új autó megvásárlával. Azonban a befektetéseit se hanyagolja el. A szerelem sem kerüli el idén a Kígyó jegy szülöttét, megtalálhatja azt az embert, aki hamar fontossá válhat számára. Ismerkedni, bulizni pedig egész évben érdemes.

A Ló számára a Majom éve első ránézésre semmi a Ló természetével ellentétes dolgot nem mutat: a Ló imádja a száguldást, ha a dolgok gyorsan történnek, nagyon jól fogja érezni magát az évben. A munkahelyén végre elismerhetik, de azért, hogy szakmai tapasztalatát jobban kamatoztathassa akár még munkahelyváltást is megpróbál. Ez akár jól is elsülhet. A Ló vállalkozó szellemű, de ha új dologba akar belevégni, akkor azt a kezdés előtt érdemes lesz nagyon megfigyelni, kitanulmányozni, nehogy belebukjon. A szerelmi élete is kedvező fordulatot vehet a Majom évében, sok szórakozás és barátság ígérkezik számára.

Kecske

A Kecske jegyű emberek a nyugalmat, a kényelmet a megszokott körülményeket kedvelik ,ezért a Majom éve kicsit megterhelő lesz számukra. A MAjom éve a változás éve, így a Kecske is lehet, hogy kénytelen lesz pl. munkaehyelt váltani. PEdig ő jobban szereti a megszokott környezetet. Azonban ezt kellő rugalmassággal megoldhatja. A magánéletben, köszönhetően a szellemes és jó társaságának, sok barátra tehet szert. és még (páratlanként) párját is megtalálhatja. Sok családi pozitív esemény lesz, ahol jól fogja magát érezni.

 Áldás! Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5916332640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása