Lótusz

Lótusz

Szépülj az angyalok segítségével

2016. február 16. - Lótusz_blogger

Az angyalok életünk minden percében velünk vannak. Bármiben kérhetjük segítségüket: akár csip-csup ügyeknél, akár nagy kérdéseknél, bátran forduljunk hozzájuk.

Mi nők sokszor szeretnénk szebbek lenni: szeretnénk, hogy nagyobb legyen a mellünk, vagy kisebb legyen a hasunk, vagy legyen kék helyett barna a szemünk. A szépség azonban belülről fakad. Ha benn nyugodtak, önbizalommal telik vagyunk, szeretjük és elfogadjuk magunkat, akkor ez kifelé is sugárzik. Néha viszont elbizonytalanodunk vagy éppen valami különleges alkalomra készülünk, és csúcsformában szeretnénk lenni! A krémek-pakolások felkenésén kívül ne csak a fodrász és a kozmetikus segítségét kérjük  a szépítkezéshez.

Először is a szép bőr egészséges. Illetve fordítva is így van: az egészséges bőr szép. Ezért kérjük Rafael arkangyal segítségét ahhoz, hogy bőrünk, testünk egészséges legyen.

"Drága Raffael Arkangyal! Szeretettel és tisztelettel köszöntelek és kérem a segítséged abban, hogy testem egészséges, ruganyos legyen, bőrön feszes és sima, arcom tiszta, bőrhibamentes és tökéletes legyen! Hálásan köszönöm. Ámen."

 

Haniel arkangyaltól kérhetjük, hogy rendet tudjunk tenni magunkban. A magunkkal kapcsolatos illúziónkat képes ledönteni és segít valódi énünk megismerésében. Azzal, hogy bensőnk szebbé válik, magabiztosabbak leszünk. Szépségünk sugárzóbbá lesz. 

 

"Haniel Arkangyal, szeretettel és tisztelettel köszöntelek. Kérem, hogy hozz szépséget, derűt, és harmóniát az életembe. Segíts elengednem azokat a dolgokat, melyek gátolnak a boldogulásban. Segíts női kiteljesedésemben. Hálásan köszönöm! Ámen."

 

A Szépség Angyala(i) a valódi szépség elérésében van(nak) segítségünkre. A Szépség angyalai segítenek abban, hogy a legelőnyösebb ruhát viseljük, hogy sminkünk ízléses és nőies legyen, nettek és ragyogóak legyünk.

 

"Szépség  angyalai, köszöntelek benneteket. Kérlek, segítsetek abban, hogy minden alkalomra a legmegfelelőbb ruhát viseljem, amely testalkatomhoz illik. Segítsetek kiválasztani a hozzám leginkább passzoló színeket, fazonokat. Adjatok ihletet a kiegészítőkhöz, sminkhez. Segítsetek, hogy a bennem rejlő szépséget ki tudjam fejezni öltözékemmel, gesztusaimmal, mimikámmal. Hálásan köszönöm, hogy megérzéseimen keresztül üzentek nekem. Ámen."

Hallgassunk rájuk, kérjük segítségüket, és mi is tegyünk meg magunkért mindent, hogy testben-lélekben-szellemben egészségesek és derűsek legyünk.

Ha tetszik a cikk, oszd meg másokkal is és kövess a Facebookon is!

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr116332682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása