Lótusz

Lótusz

Mit árul el rólad az öltözeted?

2016. március 06. - Lótusz_blogger

Színek, márkák - ezt árulják el rólad

Melyik a kedvenc ruhamárkád? Milyen színű ruhákat szeretsz hordani? Sportos, vagy elegáns öltözetekben jársz? Ezt árulja el rólad. Először nézzük a színeket.

 

Színek jelentése

A vörös

A vörös impulzív és erőteljes szín. Megemeli a pulzusszámot, felpörget. A pirost hordók szeretik a feltűnést, ha észreveszik őket. Kezdeményező típusok, és sikerorientáltak. Céltudatosak és kicsit agresszívek is lehetnek. Szenvedélyes és erős akaratú emberek. A háttérben saját kisebbrendűségi érzésükkel küzdenek.

A vörös szín védelmet is jelent, ezért amikor el vagyunk anyátlanodva, vagy picit le vagyunk eresztve, bátran használjunk vörös kiegészítőket.

Sötétkék

A sötétkéket kedvelők keveset mosolyognak. Nehezen lehet a bizalmukba férkőzni. De nagyon nyugodt és segítőkész emberek. A sötétkék csökkenti a vérnyomást, a pulzusszámot, a légzést lelassítja. Együttműködő, stresszmentes életet él.

A sötétkék a tudás színe is, amikor vizsgára készülünk, érdemes kék ruhát viselnünk.

Fehér

Akinek a fehér a kedvenc színe optimista és szabadságra vágyó, és azt meg is tapasztaló ember. Úgy érzi, hogy a világ teli van lehetőségekkel, és nincs akadály, ami megállítaná céljai elérésében. Szeretik mások, mert optimizmusa rájuk is átragad.

Lila/ibolyaszín

A lilát a kék és a vörös keverékeként kapjuk. A vörös a szenvedélyé, a kék pedig nyugalom, megfontoltság színe. A szenvedélyes embert az érvek meggyőzhetik és érzelmeiben mértékletes. De egy kiszámíthatatlan személyiség. Ezért környezete érdekesnek találja. Elvarázsolja környezetét.

Amikor kibillentünk az egyensúlyunkból, megingott a hitünk magunkban, másokban, az Égiekben, vegyünk fel lilát. Egyensúlyt teremt, hat a megérzéseinkre, a harmadik szemünket támogatja, így nyitottabbá és fogékonyabbá válunk spirituális dolgok iránt.

Pink

A pink, rózsaszín a kedvesség és a szentimentalizmus színe. A fehér és a piros keverékeként a személy is megtestesíti a szabadság, a szenvedély, ugyanakkor a nyugalom érzéseit is. A pinkkedvelő ember nem bírja az erőszakot, de szereti a kényelmet, a jóságot. Olyan társra van szüksége, aki biztonságot nyújt számára.

Amikor szeretetre vágyunk, magányosak vagyunk, a rózsaszín szeretettel tölt fel, biztonságot ad, jobb kedvre derít.

Zöld

Aki a zöld színt szereti, annak nagy szüksége van a szeretetre. A zöld a szeretet (a szívcsakra színe is), és a gyógyítás színe is (Rafael, a gyógyító arkangyal színe is a zöld). Szereti a természetet és kicsit kevés az önbizalma, folyamatosan meg akar felelni másoknak.

A gyógyításban segít és lenyugtat.

Sárga

Aki a sárga színt kedveli, barátságos, vidám, jóhumorú ember. Szeret emberek között lenni, igazi mókamester. Szüntelen keresi a szabadságot és a boldogságot. Fontosak számára az emberi kapcsolatok. Aki nagyon utálja a sárgát, az belül ürességet érez, nem szereti saját magát, magányos.

A sárga bármikor jobb kedvre derít, vidámít, ha depisek vagyunk elhessegeti a sötét felhőket. Emellett méregtelenít, tisztít, segít az étvágy javulásában.

Világoskék

A világoskék szín a gondtalanságot, a vidámságot, lazaságot testesíti meg. Nem egy ígérgetős ember, de könnyen barátkozik. Könnyen megtalálja helyét a világban.

Ha kicsit lazábbak szeretnénk lenni, és az Égiek felé nyitnánk, hordjunk világoskéket.

Barna

A barnát kedvelők a nyugalom és a stabilitás megtestesítői. A barna a földszínekhez tartozik, ezért is adja meg a várt egyensúlyt és nyugalmat. Igyekeznek elkerülni a rohanó világot, a csendet és a testmozgást. Szeretik a hagyományokat, a tradíciókat.

Ha biztonságra, nyugalomra, testi-lelki megerősödésre vágyunk, stabilitásra van szükségünk,. vegyünk fel barna ruhát.

Szürke

Szürkét gyakran azok választják, akik igyekeznek elkerülni a feltűnést, el akarnak vegyülni (céllal). A szürke egy semleges szín. A többi színnek "hátteréül" szolgálhat, attól függően, hogy mi a célunk, olyan színnel egészíthetjük ki.

Elegáns, ugyanakkor rejtőzködő szín a feketével együtt. Olyankor hordjuk, ha egy picit szeretnénk beleolvadni a tömegbe, hogy ne vegyenek észre.

Fekete

A fekete egyfelől a végességet, befejezést sugallja, másfelől egy érett szín. A legelegánsabb színnek is tartják. Mindenkinek jól áll. Azonban a fekete szín kedvelői néha sötéten látják a világot és igyekeznek elszigetelődni.

Márkák, címkék jelentése

Mindenkinek van kedvenc márkája: Adidas, Agressor, Zara, Puma... De érdemes odafigyelnünk a kedvenc márkánk jelentésére is. Én például nem szeretnék agresszor lenni, vagy éppen egy puma... A címkén lévő márkanevek tudtunk nélkül is befolyásolhatnak bennünket.

Fazonok, stílusok

Sokan tisztában vannak testalkatukkal, Még többen nem! Van, aki elfogadja magát, mások nem annyira. Ha bő ruhákat, a testalkatodnál nagyobb méretű holmikat viselsz, akkor cseppet sem vagy megelégedve magaddal. Igyekszel elrejteni a kis hurkákat (amiket az esetek többségében csak te látsz.). Ha túlságosan szúk rucikban jársz, akkor pedig nem veszed tudomásul, hogy telik az idő, és 40 évesen nem kellene egy mérettel kisebb ruhát magadra erőltetni. Szeretnél kisebbnek látszani.

Fontos, hogy  mindig a megfelelő méretű ruhákban járjunk. Nekem pl. volt egy melltartóm, amiben mire már beértem a munkahelyre, azt hittem, hogy na most meghalok, nem kapok levegőt. Az első néhány alkalommal nem is jutott eszembe, hogy emiatt van légszomjam...

Ezért nagyon fontos az is, hogy a testalkatunknak megfelelő ruhákat viseljünk. Erről ITT bővebben olvashatsz.

Ha elegánsan szeretsz öltözni, akkor te igyekszel mindennek megadni a módját, és szereted a szépet, a divatot. Tisztelet a másikat, számodra minden nap ünnepnap, sikerre törekszel.

Akinek inkább a sportos öltözet jön be, az szereti a lazaságot, a kényelémet és azt gondolja, hogy személyisége a pólón és a macinacin is átsugárzik. Van önbizalma.

Menyasszonyok

A menyasszonyok öltöztetése során vannak olyan hagyományok, melyet mindenkinek érdemes betartania. Kék harisnyakötő, valami régi, valami őj... stb... De a menyasszonyok feldíszítésének nemcsak ez a fontossága. A legjobb ha totálisan "agyon" van díszítve. Igen, kellenek az alsószoknyák, a harisnyák, a melltartó, a sok külsőség. Ez nemcsak azt mutatja, hogy leendő férj mennyire értékes portéka birtokába jutott, hanem azért is érdekes, mert a menyasszony ilyenkor nagyon felfokozott állapotban van - ez azt jelenti, hogy érzelmileg nyitott, és így könnyen sebezhetővé válik. A családtagok, rokonok, vendégek a ruhaköltemény csodálata közben nem tudják "bántani" a menyasszonyt.

És neked melyik a kedvenc színed? Van-e valami praktikád, mikor melyik színt hordod?

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg másokkal is. Kövess a FACEBOOK-on is!

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2616332720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása