Lótusz

Lótusz

A legjobb nyári munka a világon

2016. március 17. - Lótusz_blogger

Ha szeretsz utazni és sört inni

Ha imádod a nyarat, az utazást és a sörivást (mértékkel), akkor ezt a munkát neked találták. ki. És még fizetnek is érte! Ha szeretnél több ezer dollárt arra költeni, hogy utazgass, kóstolgass és élvezd a nyarat, akkor csak egyetlen dolgot kell a pénzért cserébe "munka gyanánt" megtenned: blogot kell vezetned és a szociális hálón is meg kell osztanod tapasztalataidat.

A floridai "World of Beer" kézműves sör üzletlánc három olyan gyakornokot keres, akik majdnem négy (nyári) hónapot fognak azzal tölteni, hogy USA-szerte utazgatnak és megkóstolnak mindenféle sört, elmennek sörfesztiválokra és erről megírják tapasztalataikat. Tehát a munkaköri leírás legfontosabb szava a KALAND. A cég 12 ezer dollárt szán arra, hogy utazgass, iszogass, bulizgass, majd posztolgass!

"3 olyan sörkedvelő gyakornokot keresünk, akik készek arra, hogy bejárják a világot, megkóstoljanak minden érdekes sört, megtaláljanak, majd posztoljanak minden érdekes, sörrel kapcsolatos történetet, fotózzanak, twitteljenek, facebookozzanak, videót készítsenek." Valójában ez egy szociális hálózat-építés, amelynek célja minél több kis cég felkutatása, legkülönlegesebb sörök megtalálása, és a sörrel kapcsolatos posztok megosztása.

A fantasztikus kalandra a cég honlapján lehet (ITT), március 26-ig. Fel kell tölteni egy rövid videót a motivációnkról. Majd személyes interjú a cégnél. DE. Csak 21. életévüket betöltött, amerikai állampolgárok pályázhatnak erre a különleges munkára.

Ha te is szívesen részt vennél hasonló projektben, oszd meg a cikket másokkal is! Ha van kedved, kövess a FACEBOOK-on is!

Még több fura állásról ITT olvashatsz.

Lótusz

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6116332740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása