Lótusz

Lótusz

A férfierőt segítő ásványok

2016. március 21. - Lótusz_blogger

Sármosabb, egészségesebb és férfiasabb férfi szeretnél lenni?

Sármosabb, egészségesebb és férfiasabb férfi szeretnél lenni? (Szeretnéd, hogy a pasid férfiasabb és egészségesebb legyen?) Az alábbi ásványkövek a legjobbak!

Nemrég írtam a nők életét, egészségét, kisugárzását pozitívan befolyásoló kristályokról (itt olvashatod). De vannak olyan ásványkövek, amelyek a férfiak férfiasságára, egészségére vannak jó hatással.

Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy veszel egy ásványt, és kibiggyeszted az íróasztalodra! Inkább hordd, viseld, például karkötőként. Csonttal, bőrrel, más ásványokkal együtt hordva férfias tud lenni. De ha te inkább csak elhelyezed valahol, akkor is sokat segíthet.

Hegyikristály

A hegyikristály minden gyógykövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Ez egy kiegyensúlyozó, nyugtató hatású ásvány. Segít, ha túlpörögsz, a a szellemi kimerültséget csökkenti. Tisztítja az aurád és védelmez. Segíti a kifejezőkészséged, és a szellemi munkát is előnyösen befolyásolja.

Szinte mindenféle gyulladásos betegséget jól enyhít (pl. aranyér), és minden csakrára nagyon pozitívan hat. A hegyikristály acélozza az immunrendszert, összehangolja a két agyfélteke működését, tisztítja a vért, valamint általános gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással bír. Minden csillagjegyhez hozzárendelhető.

Türkiz

A türkiz leginkább a torokcsakrára és a légutakra van jó hatással. Nyelési zavarok, megfázás esetén is segíthet. hatása rendkívül sokrétű, leginkább azonban a torok tájékára és a légutakra van hatással. Beszédhibák javításában, a kommunikációban is segít.Az izületekre, izmokra is jó hatással van, segít az izomláz esetén is (egy keményebb edzés után is).

Kiváló a szervezet méregtelenítésére, és jó hatással van a vesére, a hólyagra.  Segít jobban beosztanunk a lelki, fizikai tartalékainkat, javítja kedélyünket. Megvéd a negatív energiáktól, rezgésektől. Megnyugtat, segít  a koncentrációban.

A türkizt régen amulettként is használták, akár ma is jó viselet lehet. Megvédi gazdáját a negatív energiáktól.

Tigrisszem

A nevében is benne van: a tigris szeme segíti látásunkat, hogy tisztán lássuk környezetünket, a körülöttünk lévő világot. A figyelem köve, ami egy ragadozónál (mint a férfi) elengedhetetlen. Ha jó a helyzetfelismerő-képességünk, akkor jobban tudunk döntéseket hozni. Tanulmányok során, vagy gyors  döntéseknél is segíthet.

A túlzott férfierőt is megfékezi, lecsendesíti, átalakítja, hogy higgadtabb legyen viselője. Csont- és izületerősítő, jól hat a légutakra.

Akár kombinálni is lehet! Ha szívesen felvennéd, illetve érdekesnek találod a cikket, oszd meg másokkal is! Ha van kedved, kövess a FACEBOOK-on is!

Áldás! Lótusz

szerző: Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9716332754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása