Lótusz

Lótusz

Női kisugárzásra pozitívan ható ásványok

2016. március 20. - Lótusz_blogger

Az ásványok nagyon pozitívan hatnak ránk: megnyugtatnak, segítenek a meditációban, gyógyítanak, szeretettel töltenek fel. A legtöbb ásvány korra, nemre tekintet nélkül, mindenki állapotára jótékonyan hat! Azonban vannak olyan ásványok, amelyek különösen jó hatással vannak a nőkre. Mert nekünk, nőknek, szükségünk van az testi-lelki egyensúlyra, a női energiák megélésére, az önelfogadásra, és a pozitív énképre.

Fontos, hogy megéld nőiességed, mert ha elfojtod ezt az oldalad, vagy épp párkapcsolati problémáid vannak, akkor akár "bele is betegedhetsz". Mi mutatja, hogy valami nincs rendben a nőiességeddel? Például gyakran felfázol, fertőzéseket szedsz össze, vagy épp a petefészkeddel vannak problémák. A menstruáció rendszertelensége vagy nagy fájdalma is rossz jel.

Mely ásványok segíthetnek?

 

Karneol

A karneol a kalcedon vastartalmú változata, ezért vöröses-narancsos színű ásványkő. Ennek a kőnek a segítségével sokkal könnyebben megtudhatod mik az értékeid, újra felfedezheted magadban a kreatív energiákat. A kő örömmel és elégedettséggel tölt fel, ami a kisugárzásodra is pozitív hatással van . Mivel a karneol az ereinkre is hat, a véráramlás beindul, erotikus vágyaink is felébredhetnek. Akár marokkőként használjuk, akár ékszerként viseljük, élvezhetjük áldásos hatását.

 

Citrin

A citrin a kvarc sárga színű csiszolt változata. Nagyon erős tisztító hatással bír. Általánosságban az anyagi dolgainkra, pénzügyi helyzetünkre gyakorol pozitív hatást. Azonban a nőkre még ennél is sokrétűbben hat: mivel elnyeli a negatív energiákat, nem engedi, hogy a közeledbe férkőzzenek. Ezzel önbizalmad nőhet (mert nincs energia, ami bezavarna), és megajándékoz a kreativitással is. Leginkább a családon belüli konfliktusok elsimításában segíthet. A feszültség csökken körülötted, nyugodtabban lehetsz nő. Karkötőként a legjobb viselete.

 

Rózsakvarc

A rózsakvarc színét választották az év színének, én viszont megválasztottam az év ásványának! :) A gyönyörű ásvány színe is már az eleganciát, a nőiességet tükrözi. A rózsakvarc a szeretet kristálya, viselőjét feltölti szeretettel, gyógyít, nyugtat, kedvesebbé, szebbé teszi viselőjét. Érzelmi gátjainkat képes felszakítani és gyengéden elindítja az életedben a szeretet-szerelem energiáit. Nemcsak a plátói szerelemben segít, de akár a termékenység megvalósulásában is hasznát vehetjük. A termékenység szimbóluma. És még? Olvass tovább a RÓZSAKVARC-ról ITT.

Még több az ásványokról: ITT olvasható!

Végül üzenetként fogadd szeretettel az alábbi idézetet:

"Minden földi nő potenciális hősnő... Főszereplője saját élettörténetének, annak az utazásnak, ami a születésével kezdődik és egész élete folyamán tart. Amint járja a maga útját, bizonyára találkozik szenvedéssel, magánnyal, bizonytalansággal, sebeket kap és korlátok, akadályok keresztezik szándékait. Megtalálhatja élete értelmét, kiérlelheti személyiségét, megélheti a szerelmet, vagy a kegyelem állapotát és bölcsességre tehet szert. Az ember lényét, emberségét döntései, a bizalomra és szeretetre való képessége formálja, az, hogy tapasztalataiból épül és vállalja mindazt, amire elkötelezte magát. Ha nehézségek fölmerülése esetén föl tudja mérni, mit tehet, eldönti, mit akar tenni, értékeinek és érzéseinek megfelelően cselekszik, akkor saját mítosza hőseként viselkedik." (Jean Shinoda Bolen: Bennünk élő Istennők)

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is! Kövess a FACEBOOK-on is!

A pasidnak ezeket az ásványokat ajánlom: ITT.

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7516332748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása