Lótusz

Lótusz

Tisztítsd a Földet meditációval és imával!

2016. április 21. - Lótusz_blogger

Te is tehetsz a környezetedért

A Föld nem az emberek tulajdona. Mi csak használatra kaptuk és éppen ezért még inkább oda kellene figyelni arra, hogy legalább olyan jó állapotban hagyjuk meg utódainknak, mint ahogyan kaptuk.

 

Testtel, lélekkel, szellemmel rendelkezünk és okkal születtünk le a Földre: testünkön keresztül megtapasztalhatunk olyan dolgokat, amit test nélkül sosem tanulhatnánk meg. A Föld az otthonunk, egyben egy lehetőség, egy hely, ahol fejlődhetünk, karmánkat ledolgozhatjuk, és szerethetünk. A Földünket sokszor nem óvjuk eléggé, a katasztrófák, az ásványkincsek túlzott kiaknázása sérülékenyebbé teszi a Földet.

Feladatunk nemcsak az, hogy személyes tapasztalataink során itt éljük le az életünket: környezetünket is óvnunk és becsülnünk kell.  Vannak a Földön olyan helyek, amelyek „szentebbek”, megszenteltek: pl. templomok, vagy akár olyan helyek, ahol a Szűzanya megjelent.

Mária legszentebb helyeiről itt olvashatsz. Kattints.

Azonban a háborúk, a népek közötti konfliktusok negatív helyek, melyek elnyelik a pozitív energiákat. Ezeken a helyeken nagyon sok a negatív energia, melytől akár mi is megtisztíthatjuk a Földet. Tudom, hogy sok ember van, aki igyekszik szeretetben, békében élni és próbál minden élethelyzetet jól megélni, minden egyes élőlény felé szeretetet küldeni. Ezt a szeretetet a Földnek is küldhetjük, így tisztítva, pozitív energiákkal feltöltve, és gyógyítva. Ezzel nemcsak a Földünket, de a rajta lévő élőlényeket is tisztítjuk, segítjük, gyógyítjuk.

 

Itt egy Földet tisztító meditációt hallgathatsz meg:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OqQdy5554R4[/embed]

Az angyalok közül is vannak olyanok, akiknek feladata a Föld és a rajta élők folyamatos tisztítása, gyógyítása, pozitív energiával feltöltése.

 

A Föld bolygó nemcsak élőhelyünk, hanem a Föld angyala az, akinek átadhatjuk, hozzá levezethetjük a felesleges energiáinkat, fájdalmainkat, félelmeinket és ő elvezeti, ezzel megszabadítva bennünket terheinktől.

 

Ezért nagyon fontos, hogy Te is tisztítsd a Földet, ezzel gyógyítva is egyben, és így segítve a rajta élő minden élőlényt.

 

És, ami a legfontosabb: kezdd a tisztítást saját magaddal! A szeretet mindent átjár: téged, engem, barátaidat, és az ellenségeidet is. Az összes élőlényt a Földön és Világegyetemben is. És csak ez, a valódi, a tiszta, az őszinte szeretet lehet az, ami mindent megtisztít, mindent bevilágít és felemel.

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3516332818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása