Lótusz

Lótusz

Ez jellemez a gyümölcshoroszkóp alapján

2016. június 11. - Lótusz_blogger

Gyümölcshoroszkóp - melyik gyümölcs vagy?

Itt a nyár, rengeteg finom és egészséges gyümölcsöt fogyaszthatunk? Bár vannak kedvenceink (nekem például az eper és a barack), nem biztos, hogy ez a gyümölcs jellemez bennünket leginkább. Akkor melyik? Keresd meg a csillagjegyed és olvasd el!

Kos - barack

Őszibarack? Nektarin? Sárgabarack? Ez mind te vagy! Egy igazi sokoldalú személyiség. Őszibarackként erős, bátor harcos, aki vakmerő, és kicsit őrült. Vagy épp sárgabarack, akit még a gyengeségei is erősítik (pl. irigykedsz valakire és ez téged emberfeletti tettek elérésére motivál). De  lehetsz mézédes, nektarin is, aki erős, de a finomságával tudja befolyásolni a környezetét. Buja szerető. Azonban lehetsz bölcs is, aki logikus és igazságos.

Bika - szőlő

Mint egy gazdag ízű szőlő, mely nagy lehetőségeket rejt magában. Kreatív vagy, sok jó ötleted van, mindig jókedvű vagy. A pörgés azonban nem mindig a barátod: szeretsz elvonulni és otthon punnyadni. Legfontosabb számodra a biztonság, a stabilitás, a változást nehezen viseled. Kevés igazán jó barátod van, de velük néhanapján szeretsz a szőlőből készült finom nedű mellett elbeszélgetni.

Ikrek - görögdinnye

Szórakoztató és odaadó ember vagy mind a szerelemben, mind a társasági életben. Szereted a pezsgést, az unalmat rosszul tűröd. Vidám és céltudatos vagy. Ritkán vagy pesszimista, de elveidhez ragaszkodsz és nem hagyd, hogy mások beleszóljanak az életedbe.

Rák - alma

Imádod a kalandot, könnyen váltasz az életedben. Szereted a barátaid, családcentrikus vagy. Szereted a nagy vendégségeket, szívesen és jól főzöl. Bármit csinálsz, mindent testestül-lelkestül végzel. Lelkis vagy, és nagylelkű, a boldogságra törekszel.

Oroszlán - eper

Az oroszlán, történetesen eper, a legnagyobb hedonista. Falod az élet minden területét. Szereted, ha kényeztetnek. Imádsz a középpontban lenni, mindenkit elkápráztatsz. Képes vagy hatni az emberekre. Jól esik, ha dicsérnek, de hanem kapod meg, kiharcolod magadnak az elismerést. Szerelemben nagyon érzéki vagy.

Szűz - mandarin

Elsőre kicsit túl szigorúnak és pedánsnak tűnsz, de aki megismer, rájön, hogy szereted az életed. Barátaid gyakran kérnek tőled tanácsot. Szereted a bókokat, főleg olyankor, amikor az otthonod, ruhád, amit dicsérnek a kezed nyomát viseli. Folyamatosan az egyensúly megtartására törekszel.

Mérleg - banán

Igazi ábrándozó lélek vagy. Teli vagy ötletekkel és vágyakkal. Fantáziadús vagy, szereted a kalandokat, a kihívásokat. Könnyen megbántódsz és nehezen bocsátasz meg. Családcentrikus vagy, de szükséged van egyedüllétre is, hogy fel tudj töltődni. Szerelemben, szexben fontos számodra a minőségi élvezet.

Skorpió - körte

Ahogyan a körte, kívülről keménynek és ízetlennek tűnsz. Határozott és tekintélyesnek tűnsz. Mindez azt mutatja, hogy rátermett és erős vagy. Képes vagy küzdésre. Belül azonban érzékeny és érzelemdús, érzéki vagy. Számodra fontos a becsületesség, a szabadság és az igazság (a te igazságod).

Nyilas - gránátalma

Életerős és energikus vagy. imádsz szórakozni, kalandozni, társaságban lenni. Derűd mindenkit magával sodor. Könnyen ismerkedsz, nyitott vagy és érdeklődő. Lehengerlő modorod és humorod van. Jóban vagy a barátaiddal, mindenben számíthatnak rád. Jól ismered az embereket, ritkán vagy csak naiv. Nem hagyod, hogy kihasználjanak.

Bak - füge

Bár picinek és elveszettnek tűnsz, erős és magabiztos vagy. Csendes vagy, nagyon nehéz kihozni a sodrodból. De  jaj annak, akinek sikerül! Nem szereted az igazságtalanságot. Nemes lelkű és segítőkész vagy. A kihívások nem riasztanak el, de mielőtt belevágsz valami újba, mindent teljesen átgondolsz. Szeretsz biztosra menni.

Vízöntő - narancs

Karizmatikus egyéniség vagy, bárkit képes vagy levenni a lábáról. Jókedvű és jóhumorú vagy, kreatív és életvidám. Mindenről saját véleményed van. A jég hátán is megélsz, céltudatos és erős vagy. Mindig vannak céljaid, olyanok, amelyek akár nemcsak rád vannak jó hatással, hanem az egész világra is. Szereted a munkádat, szeretsz embereke között lenni.

Halak - ananász

Különleges ember vagy. Törekszel az egyéniségre, egyediségre. Fantáziád határtalan, gyakran olyan vagy, mintha nem a földön járnál. Segítőkész, kíváncsi ember vagy, ugyanakkor néha nehéznek érzed a sorsot, amit rádosztott az élet. Szerelemben teljesen átadod magad és párodért bármire képes vagy.

Ihletadó innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816332914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása