Lótusz

Lótusz

Milyen lennél, ha víz lennél?

2016. június 24. - Lótusz_blogger

Válassz egy természetes vizet, árulkodik személyiségedről

A kánikulában ajánlatos vízpart mellett hűsölni és napi 2-3 liter folyadékot (leginkább) vizet fogyasztani. A vízpart melletti hűsölés nemcsak testünket üdíti fel, de lelkünkre is pozitívan hat: átmos, megtisztít, feltölt. Van, aki tengerpartot kedveli, mások viszont a tavat, vagy épp egy kis patakot részesítenek előnyben. Ez mind lelkünkről is képet ad.

Az alábbiakban képeket mutatok, neked választanod kell aszerint, hogy melyik vízpart vonz leginkább. Íme a hat kép, melyből válasz egyet és görgess le az adott víz képéhez és a jellemzéshez.

BeFunky Collage

 

Vízesés

vízesés

Te egy igazi energiabomba vagy, aki hatással van a környezetére. Folyamatosan pörögsz, mindig vannak céljaid, és sosem adod fel - még akkor sem, amikor úgy érzed, egy helyben topogsz. Kicsit túl idealista vagy és makacs, azonban a környezeted kedveli pozitív kisugárzásodat és rendkívül jó megérzéseidet.

Patak

patak

Mint egy ér a hegytetőről lefelé csurogva, te is folyamatosan keresed a lehetőségeket, igyekszel alkalmazkodni, keresed az utad. Minden adódó lehetőséget észreveszel az életben és könnyen feltalálod magad. Az embereket leginkább sziporkázó egyéniségeddel, vidámságoddal fogod meg. Nem ragozod túl a dolgokat, fogod, kigondolod, megcsinálod.

Óceán

óceán

Az óceán hatalmas, mély és erős. Benned is rendkívüli energiák feszülnek, erős és megfontolt személyiség vagy. Te vagy a barátaid számára egy biztos pont az életben, akire bármikor számíthatnak. Szilárd alapokkal rendelkezel, és rendkívül szeretetteljes személyiség vagy. Azonban picit érzékeny is vagy, ezért hiba téged megsérteni, mert akkor a felszínre tör haragod.

Tengerszem

tengerszem

Független és álmodozó, rejtélyes ember vagy. Tiszta és bölcs gondolataid másnak is reményt adnak. Egyedi és különc vagy, azonban rendkívül talpraesett vagy és könnyen megújulsz. Elvhű vagy, és sokszor vagy egyedül. A többiek nehezen tudnak gyors észjárásodhoz, frissességedhez alkalmazkodni. Elmélkedő és alapos vagy.

tó

A nyugalmad és szereteted kisugárzásodban is érződik. Szeretsz gondoskodni másokról, családcentrikus és kedves vagy. Fontos számodra az otthonod, a szeretteid közelsége, mindenkire nagyon pozitív hatással vagy. Jó melletted lenni. Családod és barátaid mindig vigaszt találnak nálad és célodért nem harcolsz, hanem szeretettel teszel érte, próbálod megérteni azt.

Folyó

folyó

Dinamikus, tetterős, gyakorlatias ember vagy. Ha az élet problémát dob neked, te azt feladatként megoldod. Ez számodra kihívást jelent, ami a lételemed. Szeretsz versengeni, néha kicsit meggondolatlan és a habókos vagy. Erős, energikus személyiség vagy és éppen aktuális hangulatod igyekszel a környezetedre is átragasztani. Küzdő típus vagy.

(Ihletadó)

képek: pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2916332946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása