Lótusz

Lótusz

10 elképesztő kerti meccsnézős pihenőhely

2016. június 25. - Lótusz_blogger

A hőmérő higanyszála lassan a 4. ikszig csúszik, benn a lakásban (kivéve akinek van légkondija) már elviselhetetlen a hőség. Meg amúgy is nyár van, Shrek is megmondta: "Jobb kinn, mint benn." ;-) Szóval a Foci EB miatt sokan a Belvárosban keresnek egy-egy szabadtéri, kiülős helyet, hogy ott izgulják végig a meccset. Mi, kis családi körben az udvaron szurkoltuk végig a magyar-izlandi meccset.

ria

Látszik a tévé, nem volt túl nagy, de kinn kényelmesen, nasival (Villámgyors túróspogi) és némi sörrel/borral (csak a folyadékpótlás miatt ;-) ) felszerelkezve, - a legkisebb ugrifüles még magyart zászlóval is - néztük kinn a jó levegőn a meccset. DE! Ennél van jobb megoldás is, melyet a vasárnapi meccsig a legkreatívabb és legügyesebb férfiember simán el tud készíteni. Erre mutatok néhány példát. Ígérem, tetszeni fog.

outdoor-television-man-cave-1

outdoor-television-man-cave-2

outdoor-television-man-cave-3

outdoor-television-man-cave-4

outdoor-television-man-cave-5

outdoor-television-man-cave-6

outdoor-television-man-cave-7

outdoor-television-man-cave-8

outdoor-television-man-cave-9

outdoor-television-man-cave-10

outdoor-television-man-cave-11

Pasis! Ha erre felvillanyozódtál, a boroshordókból készített gyönyörűségeket se hagyd ki, ötletadóként. ITT.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9316332950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása