Lótusz

Lótusz

Napelemes tetőcserép - most ez a legzöldebb!

2016. június 26. - Lótusz_blogger

Amikor az ökológia, a dizájn és a gazdaságosság találkozik

Egy ökoház költségvetését általában a napelemek megvásárlása nyomja meg leginkább. Ezért is vágnak bele hasonló ház építésébe... Azonban ez a forradalmi találmány hasonló hatékonysággal, azonban sokkal olcsóbban segít a megújuló energia felhasználásának döntésében.

Ez a találmány hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a terrakotta tetőcserép: a tetőt védelmi szerepe van, vízszigetelő képessége van. Agyagból illetve palából készülhet, mely bármely tetőre illeszthető. Kettős funkciója van: a védelem és a napenergia felhasználása.

A zöld napelemes tetőcserép jó megoldás lehet az árak csökkenése miatt. Kevesebb befektetés, könnyebb elhelyezés. Emellett egyre több támogatás is igényelhető a hasonló zöld megoldásokra. Ami pedig a legjobb benne, mi adjuk az áramot az áramszolgáltatónak és nem fordítva.

solar 1

solar 2

solar 3

solar 4

solar 5

solar 6

solar 7

solar 8

solar 9

Ezt a rendszert már Magyarországon is lehet kapni. Skandináviában már néhány éve bevett ökomegoldás.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616332956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása