Lótusz

Lótusz

Csak egy kézmozdulat - és áramlik hozzád a pénz!

2016. július 16. - Lótusz_blogger

Bár ez a blog inkább a lelki-szellemi szépség és jóság átadásáról szól, mivel a földi létben vagyunk, itt élünk a Földön, földi javakra is szükségünk van. A pénz, az anyagiak is kellenek ahhoz, hogy a lelkünkkel, szellemünkkel is tudjunk törődni.

Anyagi boldogulásunk egyik fő visszatartó ereje a negatív gondolkodás, a "hitetlenség", hogy nem hiszünk sem magunkban, sem abban, hogy az Univerzum (Isten) támogat abban, hogy mindent, amire szükségünk van, megkapunk. Mert:

"26Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem aratnak, csűrbe sem gyűjtenek – mennyei Atyátok táplálja őket. Nem többet értek ti náluk." (Máté evangéliuma)

Ha pedig, pl. a Titok című könyvet olvastad/filmet láttad, akkor azt is tudhatod, hogy, amit elhiszel, azt magadhoz is tudod vonzani...

Ma mindarra, hogy a gazdagságot, bőséget elérd, nem mantrát, pozitív gondolatok, hanem egy kézmozdulatot, mudrát mutatok.

mudra

A mudrá (szanszkrit mudrā, मुद्रा, azt jelenti, hogy „pecsét”, „jelzés”, „kézmozdulat” - a buddhizmus és a hinduizmusban gyakran használt spirituális mozdulat, melyet gyógyításra, energiablokkok felszabadítására és az életminőség javítására használnak.

Van egy gyakorlat, mely az energia (a pénzenergia is) gátját töri át, megszabadít az energiablokkoktól. Ha ezek a blokkok felszabadulnak, akkor a pénz is sokkal jobban áramlik hozzánk.

Annyit kell tenni, hogy a hüvelyk, a mutató és a középső ujjainkat érintsük össze, ezután emeljük a kezünket az arcunk elé. Majd hunyjuk le a szemünket, koncentráljunk, meditáljunk, lazítsunk, lélegezzünk mélyeket, és hagyjuk, hogy a bőséget hozó energiák megtaláljanak. Ezt a rituálét naponta 2–3 percig kell alkalmaznunk, leginkább reggel és este. Egy idő után növelhetjük a spirituális mozdulat időtartamát. A Kuber-mudra gyakorlatot itt meg tudod nézni:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lTe_XcdCPsU[/embed]

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716333000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W. A. Lacky 2016.07.18. 06:46:12

Ez ám a videó a javából! E-nélkül szegényebb lenne a Világ! Igazi hiánypótló mű! Gratulálok!

Lótusz 2016.07.18. 12:57:49

Szeretnél egy hosszabbat, hogy begyakorold a kézmozdulatot?

W. A. Lacky 2016.07.19. 13:34:59

Kösz, nem! Nincs szükségem pénzre.
süti beállítások módosítása