Lótusz

Lótusz

Milyen lesz a szerelmi életed 2017-ben?

2016. október 08. - Lótusz_blogger

Az olasz horoszkópod elárulja. Csak a születésed napját kell ismerned hozzá!

love

Az olasz horoszkóp a születésnappal dolgozik, vagyis ahhoz, hogy megtudd a szerelem terén hogyan alakul az életed 2017-ben, egy dolog kell csak. Hányadikán születtél?

Az olasz horoszkópban 5 kategória a van:

A1 kategória – születésnapok: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31.

B2 kategória – születésnapok: 2, 7, 12, 17, 22, 27.

C3 kategória – születésnapok: 3, 8, 13, 18, 23, 28.

D4 kategória – születésnapok: 4, 9, 14, 19, 24, 29.

E5 kategória – születésnapok: 5, 10, 15, 20, 25, 30.

 

És most keresd ki a Te kategóriádat:

A1 kategória

Ha idáig nem alakult valami jól a szerelmi életed, és a kár a párkapcsolatodban, akár házasságodban voltak hullámvölgyek, ennek a rossz szériának 2017-ben vége! Ha valóban vágysz rá és teszel is érte, lehetőséged lesz rendezni a megromlott kapcsolatodat: a kommunikációtok javulni fog, és így el tudod mondani a másiknak sérelmeidet, a véleményedet. Ha kiborult a bili, törekedj a pozitív történésekre! Örömteli pillanatokra számíthatsz, és még a szerencse is rád mosolyog. Beköszönt az életedbe a bőség, a szerelem újra lángra lobban, gyakorlatilag új életet kezdesz. Ugyanakkor 2017-ben egy lelki fejlődés végére érsz, ami szintén pozitív eredmény.

B2 kategória

A 2017-es évben a szerelem lesz számodra a középpontban, de kihívásokkal, és belső lelki változásokkal is szembe kell nézned. 2017-ben le fogod zárni azokat a kapcsolatokat, amelyek nem működnek, és új ismeretségeket kötsz, akikekkel a szerelem és a kalandok új formáját fogod megismerni, kipróbálni. Az energikus, lelkes személyiséged vonzani fogja környezeted ellenkező nemű tagjait. Hallgass a megérzéseidre, mert 2017 első félévében intenzív érzések kerítenek hatalmukba, és nagy valószínűséggel megtalálhatod a lelki társad.

C3 kategória

Nagyon változatos évre számíthatsz 2017-ben. Ezidáig leginkább a helyed kerested a világban, a kapcsolatodban, igyekeztél tisztába jönni szerepeiddel. Mindezeket 2017-ben átértékeled. Jó eséllyel vállalhatsz kisbabát, akár a házasságot is kezdhetek tervezni a pároddal. Hamarosan meg fogod tapasztalni, hogy milyen a feltétel nélküli szeretet, az elfogadás, a megbocsátás. Azért, hogy életed még jobb legyen, szükséged lesz némi kreativitása, együttműködésre. 2017 közepén számíthatsz egy érzelmi feszültségre a kapcsolatodba, melyhez anyagi okok vezetnek. De mindez egy "teszt" arra, hogy kipróbáljátok mennyire erős a szerelmetek. A szinglik az év második felében találhatnak rá a szerelmükre.

D4 kategória

Ha ez a te kategóriád, akkor rendkívül jó évre számíthatsz. Akár párkapcsolatban élsz, vagy még szingli vagy, 2017-ben harmónia és egyensúly fog kialakulni az életedben. Ha a lelki társadra felbukkanására vágysz, nagyon fontos, hogy végiggondold, hogy ki után kutatsz, milyen emberre vágysz. Tisztában kell lenned ezzel, mert csak így vonzhatod be a nagy Ő-t életedbe. De mindezt megelőzi az, hogy az év első harmadában meg kell tanulnod szeretni és tisztelni önmagad, mert csak ezután tudsz majd mást is kellőképpen szeretni. Enélkül nem tudsz boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, házasságban élni. Ha év közben nehezebb időszakot is kell átélned, a pozitív élmények elfeledtetik a negatív eseményeket.

E5 kategória

Érzelmi szempontból számodra a 2017-es év nyugodt, kiegyensúlyozott lesz. Nem lesznek nagy változások az életedben, hanem egész évben harmónia fogja jellemezni a párkapcsolatod. Körbevesznek a barátok, a családod, akikkel sok emlékezetes, örömteli pillanatod lesz. Mivel a kapcsolatod a felelősségvállaláson, az egymás iránti tiszteleten alapul, ezt a képet a gyerekeid is még jobban megerősítenek majd. A szinglikre is jó év vár, mert ebben az évben rátalálhatnak az igaz szerelemre, de csak akkor, hogy elengedik a múltbeli sérelmeiket, és bizakodva néznek a jövőbe.

Forrás

Mi vár 2017-ben a számmisztika szerint? ITT elolvashatod.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr616333170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása