Lótusz

Lótusz

Melyik Szellempofi jelképezi a személyiséged?

2016. október 18. - Lótusz_blogger

Ezt a pszichológiai kép-tesztet az amerikai pszichológusok használják, hogy gyorsan azonosítsák a személy karakterét. A teszt segít megtudni a mostani belső lelki állapotodat, mely hozzásegít ahhoz, hogy jobban megértsd magad, és felfedezd erősséged.

/Szellempofi, Stickie, Szörnyike.... igazából, mikor megláttam ezeket a kis lényeket, nem tudtam eldönteni, mit is ábrázolnak.... De szerintem a Szellempofi tökéletes megnevezés... De ha van más ötleted, szívesen fogadom./

Válassz egy Szellempofit a képről, amely a leginkább megfogja a figyelmed!

szorny

Ha megvan, görgess ahhoz a leíráshoz, amelyik Szellempofit választottad.

1. Szenvedélyes optimista. Keresed a szeretetet és félsz a magánytól. Természetednél fogva javíthatatlanul optimista vagy, ami vonzza az embereket. Annak ellenére, hogy pozitív hozzáállásod van az élethez, jelenleg talán picit nehezebb jó színben látnod a feladataidat. Az életet könnyen veszed, de gazdasági ügyekben komoly és felelősségteljes vagy. Van egy csomó barátod, akikkel már évek óta jó a kapcsolatod.

2. Stabil. Értékeled a stabilitást és a megbízhatóságot. Sokaknak úgy tűnik, boldog és sikeres ember vagy. De belül, van egy csomó ellentmondás benned. Nem olyan könnyű feloldani ezt, mert tudod, hogyan kell elrejtened a valódi érzelmeidet és nem mutatni azokat a világ előtt. Tudod, hogy nemcsak kapni, fogadni, hanem adni is kell a jó dolgokat. Szeretsz segíteni az embereknek és jó mentora lehetsz valakinek.

3. Kiszámíthatatlan. Te a mozgalmasság embere vagy. Úgy tűnik, hogy az egész világ körülötted forog. Olyan vagy, mint egy motor, amely folyamatosan működik, és ötleteket generál. Ne félsz a változás, és mindig készen vagy valami újra. A legfőbb tulajdonságod, hogy soha nem ülsz a helyeden Ritkán unatkozol, vagy fekszel a kanapén. Bármit könnyedén elérsz, amit kívánsz, mert nem nagyon szorgalmas és találékony vagy.

4. Bölcs. A személyiséged legfőbb tulajdonságai: intelligencia, szellemesség, a nyitottság, az őszinteség és a tisztesség. Szeretsz olvasni és mindig tanulni akarsz valami újat. Környezeted mindig izgalmasan hallgat, amikor beszélsz. Széles érdeklődési körrel rendelkezel, és tanácsaid megfontolandóak. Igazán soha nem fogsz megváltozni.

5. Szerencsés. Téged hajt az élet. Empatikusak vagy és segíted az embereket. Magas üzleti színvonalat szeretnél elérni, amelyért képes vagy napról-napra áldozatokat hozni. Te egy aktív, szerény és kedves ember vagy, aki végül  mindent elér, amire vágyik.

6. Pozitív. Nagyon jó humorérzéked van. A jókedved soha semmi nem töri le, és képes vagy másokat is felvidítani. A kíváncsiság hajt és az a vágy, hogy mindig lépést tarts a többiekkel. Veled könnyen lehet beszélgetni.

7. Energikus. Energikus vagy és törekszel a sikerre. Világos céljaid vannak és igyekszel arra tartani. Jó és tisztességes életre vágysz, és gyorsan akarod elérni azt. Képes vagy saját döntéseket hozni és felelősséget tudsz vállalni másokért is. Amit kitűzöl magadnak, eléred.

8. Jólelkű. Egyszerű, könnyed személyiség vagy. Könnyű veled beszélgetni, az emberek jól érzik magukat a nyugodt társaságodat. Vidám és nyitott személyiség vagy. Soha nem rejted el érzelmeidet - ha jó a kedved, nevetsz, ha rossz, szomorú vagy. Pont.

9. Megértő. Nagyon kedves és megértő ember vagy. Nem várod el másoktól, hogy jót tegyenek veled, hanem megpróbálsz mindent megtenni saját magadért. Nincsenek illúzióid, hogy például tovább fogsz élni, mint mások, bár a valóságot úgy éled meg, mintha álmodnál. Inkább nyugodtan szereted az életet. Értékeled a szabad időt, amit a lelkedet építő feladatok megoldására szánhatsz.

Innen fordította: Lótusz

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5716333196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása