Lótusz

Lótusz

Hajót, óceánt vagy férfiarcot látsz meg először?

2016. november 11. - Lótusz_blogger

Vess egy pillantást a képre, szúrd ki a kedvenc részed és olvasd el, hogy mit jelent mindez. Íme a kép:

hajo-arc-ocean

 

Mit láttál meg először? Min akadt meg a szemed?

Óceán - a tündéri

Te nagyon nagylelkű vagy. Szelíd hajlammal rendelkezel, a nálad alacsonyabb rangban lévő emberekkel is kedves és támogató vagy. Mindig törekszel az igazságra, teszel azért, hogy körülötted mindig béke és nyugalom legyen. Te vagy az a személy, akitől mindig lehet segítséget kérni, és tudsz is segíteni, olyankor is, mikor nem a legfényesebb hangulatban vagy. Az egyetlen dolog, amire oda kell figyelned: ügyelj, hogy ne használják ki a kedvességed!

A férfi arca - a Macska

Az arany középút. Te egy melegszívű és gondoskodó ember vagy. Szeretsz társadalmi eseményeken részt venni és megismerni új embereket. Empatikus, érző ember vagy, aki sosem hágja át a határokat. Szereted a kényelmet, és mindenkit igyekszel felvidítani. Legyél mindig barátságos.

Hajó - Dr. Gonosz

Ez nem jelenti azt, hogy csak negatív tulajdonságaid vannak. Ehelyett azt, hogy fenntartással kezeled azokat az embereket, akik üres beszéddel akarnak ködösíteni. Bár, mikor tanácsot adsz, mindig szívből adod, mivel nem vagy elég lágy (nem mindig csomagolod be a mondanivalód), a többiek kicsit túl erőteljesnek érzik. A túlzott őszinteséged agressziónak tűnhet. Igyekezz barátságosnak tűnni, legyél türelmes és kíméletesebb.

Én magamra ismertem? És te?

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3016333256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása