Lótusz

Lótusz

Használd a Szuperhold erejét!

2016. november 13. - Lótusz_blogger

Fényes, hatalmas és csodatévő. Teremtsd meg, amire vágysz!

2016. november 14-én éjjelén Szuperholdban gyönyörködhetünk. Közben gondolatainkat is rendezhetjük, életünkön javíthatunk.

Ha ezt elszalasztod, akkor a következőre 18 évet kell várni. Legutóbb 1948. januárjában lehetett látni hasonlót.

full-moon.jpg kép: pixabay


A Szuperhold jelensége arról szól, hogy a Hold páratlan közelségbe kerül a Földhöz, ezért sokkal nagyobbnak és fényesebbnek láthatjuk a Holdat. A különleges égi jelenség akkor valósul meg, amikor a holdtölte az égitest ellipszis alakú pályájának a Földhöz legközelebbi pontján következik be. Ilyenkor a Hold látszólagos mérete kb. 14 százalékkal nagyobbnak tűnik, fényessége pedig 30 százalékkal erősebbnek.

A NASA előzetes számításai szerint a Hold 2016. november 14-én 356 ezer 508 kilométerre lesz a Földtől, ami 46,7 kilométerrel kisebb távolság, mint a legutóbbi rekorder Szuperhold alkalmával, 1948. január 26-án. Ennek hatására a rendkívüli Szuperhold az egész Földről látható lesz jó idő esetén szabad szemmel is, de látcsővel vagy teleszkóppal minden korábbinál jobban kivehetők lesznek a Hold felszínének részletei.

A Telihold ereje lelki életünkre is hatással van. Persze a szkeptikusok ezt tagadják, de az az ő bajuk... ;-) A Telihold idején az energiák megsokszorozódnak, és olyan kapuk nyílnak meg, melyek máskor nem. Ilyenkor kívánságainknak nagyobb nyomatékot adhatunk.

telihold-2.jpg kép: pixabay


Érdemes egész napon nyugodtabbnak, türelmesebbnek lennünk. Ha szeretettel fordulunk másokhoz, akkor ezt a másik érzi és az ellentétek is könnyebben elsimulnak. Egyébként sem árt, ha minden dolgunkat szeretettel végezzük: fényezve, áldással végezve feladatainkat sokkal hatékonyabbak lehetünk.

Mindenkinek vannak álmai, vágyai, Szuperhold (Telihold) idején vágyainkat könnyebben megvalósíthatjuk. Ilyenkor érdemes lecsendesedni, átgondolni céljainkat, és ráfókuszálni. Hogyan tudod legjobban elérni a céljaidat?

Este, amikor hazaérsz, gyújts egy fehér gyertyát, tegyél fel halk zenét, de még jobb, ha valamilyen relaxációs zenét hallgatsz. Ülj le kényelmesen és figyelj a légzésedre. Próbáld lecsendesíteni tested és elméd is. Majd képzeld el, részletesen, színesen, kézzel foghatóan azt a célt, amit szeretnél elérni. Érezd az ízeket, illatokat, halld a hangokat. Figyelj az érzéseidre, érezd valóságnak.

Mi lenne az álmod? Pénz? Nyeremény? Társ? Gyógyulás? A lényeg az időzítés (a Szuperhold jó idő lehet rá), a kitartás és a hit, hogy tényleg meg is kapod azt, amikre vágysz.

Ha "nem bízunk" az agykontrollban, illetve inkább hívőként szemléljük a világot, akkor az Égi segítőinket, az Angyalokat kérhetjük, hogy segítsenek vágyaink megvalósulásában.

Először is egy meditációt hoztam: Angyali érintés. Ez lecsendesít, békéssé és boldoggá, szeretettel telivé tesz. Hallgasd szeretettel:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=E5NZwUgzrWU[/embed]

Ahhoz, hogy pozitív, jó célokat elérjünk, folyamatosan változnunk kell. Nem is csak változni, inkább fejlődni. Minden egyes szintemelkedéssel, egy másik nézőpontból látjuk a világot, a helyzetünket, a körülöttünk élőket. És, ha szemléletmódunk megváltozik, életünk is megváltozik. Sajnos sokszor szinte ösztönösen illetve tudattalanul cselekszünk. Tudatalattink irányít, de ha megismerjük, kordában tarthatjuk. Ehhez nagy segítség Balogh Béla: Tudatalatti tízparancsolata.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=piFTD7jVrYE[/embed]

Ha a céljaink elérése mellett szeretnénk életünket jobbá, szeretetteljesebbé, pozitívabbá tenni, Louise L. Hay: Éld jól az életed most! című videója segíthet. Akár 30 nap alatt teljesen megváltozhat az életed! Próbáld ki!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=F87pGPKCbgw[/embed]

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516333260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása